Ruskinje

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.429
Bas sad gledam razliku izmedju nasih i ruskinja. Ruskinje imaju puno manje blama od nasih i lakse se smuvaju, ali su daleko lukavije od nasih. Sve su profinjene imaju spiku kako si najbolji, najlepsi, najbolje yebes samo da te pridobiju da im dajes lovu u kucu. Vise od pola nasih mulaca se navuklo na to... sve ljudi od 50 sa curama od 25.

Sve u svemu nema velike razlike medju zenama u svetu. Sve vole pare samo ih izvlace na drugi nacin.

Mozda u Brazilu zene vole samo kitu?
 
PLESsitnihDEMONA:
Meni je sve crno! :lol: :lol:
1320apglaz.jpg


... :D :D :D ...
 
donald tramp:
Nase devojke su najlepse i najbolje.Sve sto dobijes na tacni nesto nije sa tim u redu.

Naše devojke su ... onako ... onako... Međutim da od njih ne možeš dobiti ni osmeh to se slažem! Nisu džabe Idoli imali pesmu "Zašto su danas devojke ljute?", a i Dača je na Tv pričao o tome kako će naša devojka mnogo lakše ljupko da pogleda šugavo kuče nego nekog momka.

Takve su one... nadrkane...smrknute.... a onda se pojavi bumbar u džipu ... i sunce obasja dan ....
 
mammy:
jupi jos jedan koji misli da su sve sponzoruse!

Јао, лепото моја....

Нагласак је на томе да су наше рибе надрндане и смркнуте. Немам обичај да користим но-но реч. Чак ми се и "бумбар" омакло. И Рускиње су сп****уше, али умеју лепо да се насмеју.

Тотално ми је аут фазон наших риба кад ујутро устану, погледају се у огледало, кажу себи "још један дан, још сто сморова", и изађу у нови дан.....
 
tajson7:
Тотално ми је аут фазон наших риба кад ујутро устану, погледају се у огледало, кажу себи "још један дан, још сто сморова", и изађу у нови дан.....

zar ne kažu sve ˝dobro jutro,lepotice˝ kad se ujutru pogledaju u ogledalo?! :shock: :lol:
 
ma sta vi kukate,niste jos videli vecih pacijenata od italijanki!!!!...
ja sam zensko (i srpkinja sam,mada jako volim da se nasmejem prijatnom licu )ali sta ove ribe rade jadnim tipovima,to je za povratiti,gadi mi se!..
ovde nema veze, ovde si odmah fidanzato(veren)...time dokazujes da imas dobre namere,da si posten..i tek tada mozes da dobijes...osmeh....e posle pola godine torture u kome vas cenjeni pol glumi psa i slugu u bukvalnom smislu...uspe nesto da uradi....a ne da j boze da je krivo pogleda,to je skandal...u slucaju nekog razvoda braka,alo zeni sve pripada bez obzira na to ko je koliko uneo u brak!
Imate da birate to...ili travestite!!!
tako da dragi moji,u Rimu, u krugu nasih muskaraca formirao stav: MORA P*** DA POJEFTINI!...
 

Back
Top