Deuce

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• E ebi ga... I ja nasla neke al svi su sa hard sub-om... Nema veze skinucu jedan od njih, a ako naidjes na neki sa "opustenim" sub-ovima posalji obavezno... Nije meni problem ali gledaju na mom kompu ljudi koji bas i ne govore engleski...
    Ma sta se smejes bre? z:(( Nisam ti rekla da se smejes mojoj muci nego da mi posaljes link!!!! :zimag:
    Deucolini srecna novaaaaa!!! da mi budes ziv i zdrav.... i ostanes tako fin momak z:p :zpozdrav:
    Hehe naravno da se ne ljutim, nikad mi se nisi uvredljivo obratio, sve je bilo na ljudskom nivou...A i mislim da nam se stavovi jedino ne poklapaju oko Goce Trzan :lol:
    http://3.***************/_--YjWiyF8eE/Sz0kj8YYysI/AAAAAAAAGDE/OsBMMWRE5ko/s400/happy-new-year.jpg

:zjelka2:
    hehe, pa drago mi da ti se tolko svidela.. super je pozadina.. bas po ukusu tom koji delimo. ja je nisam sarao sa bojama samo jer xp ima sivu i plavu temu, pa je ostavih da bude u tonu. al mozda i probam sa nekom zelenom drecavom, bordo mozda... a mozes i ti da ih zapakujes i posaljes, cisto da vidim kad si vec sebi napravio (posto meni i tako ne odgovara wide rezolucija). :)

malo kasnim sa odgovorom i uopste kacenjem ovamo. :) pozz.

p.s. mozda bi mogo i da probas da gledas ichiga. :P (s tim sto bi na pocetku smorio; prve epizode nisu nesto i deluju glupavo, al posle je extra).
    A ja mislila da si mrtav ozbilja..... taman sam htela da dodjem da te isprepucam tamo.... Bekame jel s' ispleo kikice?
    Aj ukratko srz filma? Jel da ga skidam? Pretpostavljam da nema titilova, odnosno da nisu potrebni :mrgreen:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back