s.and.i

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Hvala drugarice, baš si me prijatno iznenadila! Toliko se svi radujemo bebi i što će mala Jana imati društvo.
    Mada sam zbog bolova koji su mi se veoma rano javili, morala da počnem da primam injekcije i Bogu hvala, sada je sve dobro. Moram dosta da se pazim i leškarim, tako da će tortice morati malo da sačekaju. Toliko mi posao nedostaje, ali ipak je sada prioritet nešto drugo.
    Puno pozdrava i poljubaca, iako te ovde u poslednje vreme nema tako često, gvirnem ja i na FB da vidim šta radiš.
    Poljubac tebi i porodici
    Hvala puno,tebi i tvojoj porodici zelim samo najlepse u Novoj godini,zdravlje,puno ljubavi i osmeha....
    evo me :)
    ja vecinu kora pecem na 180st..a koliko dugo..uh...pojma nemam...uvek pogledam koru, pipnem pa znam da l je gotova..mozda 20ak min..recimo..zavisi i koliko korica pravis..da li su tanje ili deblje..ako od one mere pravis 3 korice bice deblje posto su od celih jaja...a ako pravis 5-6 bice tanje i ne peces ih nesto preterano dugo..kad ona korica potamni i kad vidis da se pristojno odvajaju sa pek papira, eto.
    broj telefona za narucivanje tacni je 0113467225 dejan jovanovic se zove a sto se tice slike helo kitty je na toj tacni a kakve su tacne u ericsonu stvarno ne znam nisam ih uzimala znam da ove uzimaju i u bondjornu pzz
    S.and.i ja imam tortu sa falticama, u albumu vera torte imam dve torte, obadve su na 2 sprata, jedna cetvrtasta, jedna kao srce. Seci komadice i samo presavijaj, lako da lakse nemoze biti.
    Na temi Torte na str.27 Stefaneli je pisala recepte za posne torte, a ima jos ali treba se traziti!
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back