s.and.i

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Trebalo bi da ti uspe ovako otprilike: dekorises tortu kako zelis i onda iseces krug od fondana precnika torte dekorisane, zalepis ga na tortu i onda jednu traku koja ce ti biti obod poklopca (oko 1-1.5cm sirine) i zalepi okolo. Trebala bi da dobijes poklpoac sa ostrim ivicama... Imas u mom albumu kako sam ja napravila poklopac na torti, ali malo drugacije. Isekla sam krug od fondana precnika torte+1.5cm, stavila na vrh i oborila ivice, tj. onih 1.5cm viska.
    Ako mislis na Panama tortu sa kafom, imam recept u jednom kuvaru, to je ona knjigica iz koje Buduca tasta cesto pravi slatkise! Ja sam je ranije pravila nekoliko puta i meni je lepa!
    Kuckam ti veceras kad dodjem kuci i zavrsim sa paprikom :)
    Izvini, ako kasnim!

Ljubac, veliki, za maj mesec i 76.godiste :cmok::cmok:
    Aaaaaa slatka mala izvrnuta torto.. svi te vole... i snebdivljiva azdahaaaaaaa ;)))) kako si me projektovala nekih 20god unazad .. divno ... lepi ti ovi misovi sto jedu sirac.. svaka cast
    Nema u kontaktima sajta..a .. vidim i drugi ga traze.. stavi ga i u potpis i posalji mi na pp
    Onda uredu! :super: ;)
    Uvjek poštujem starije od sebe pa zato tako i pišem. :lol:
    Vidjela sam neke fotke majstorki i neke bi mi mogle biti mame pa zato se tako obračam. :whistling::zcepanje:
    Hvala! Divna ste!:cmok2:
    Trudila sam se oko tih ruža!:hvala:
    (Mlađa sam pa zato se obračam na vi!!) ;)
    8. ПАНАМА ТОРТА
    Ево је:
    КОРА: 7 јаја, 140g шећера, 140g млевених ораха, 150g чоколаде, 2 кашике брашна. Пећи у подмазаном и брашном посутом плеху. Печено исећи на 3 коре.
    КРЕМ: 200g маслаца, 170g шећера у праху, 150g омекшале чоколаде, кашичица млевене кафе и 2 цела јајета. Она је иначе у све филове са чоколадом стављала мало млевене кафе. Не осети се, а да добар укус.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back