bokaruki

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• ,,,nije da su mi lepo rekli, nego kad nekog mrzi da prica onda nagrljaš...evo sad nesto gricnula i
    sladim se sladoledom;))),,,pretekoh,al jedva...;(
    ...jesi se ti malo odmorila.....i da, neka ti je dragom srećan rodjendan;)))))
    Njima je značio...razumem ih skroz, jer ja nemam rođenog, pa znam koliko volim moju braću od
    ujaka i tetaka...krv nije voda, a svakom od nas ipak treba neko naš...ljubim te, izdrži ovo sve što
    lakše možeš...:(
    Primi moje saučešće draga, znam da su godine, ali opet to je neko drag, bar sam ja sa mojim ujacima
    bila izuzetno bliska:(((
    Koliko ja znam u selima baš nešto ne obraćaju pažnju na to šta si obukla, samo da nije baš nešto, cvetno i crveno, žuvo, biće sasvim ok...drži se...
    Ma ne bre, vidiš li da čim počnem da mislim da sam na dijeti ili mi je narede, ja jedem kao da sam
    iz gladi pobegla...strašno:(((
    Majstor si bez premca, fenomenalnan je:)))))
    Dobro jutro draga, veruj da me najviše brinu ti čvorići na štitnoj, samo da mi već jednom daju neku terapiju
    pa da bar malo progledam...a srce ko srce valjda će da radi, malo sporije, al' neka ne bude gore, ja ću
    biti zadovoljna.........hvala ti na podršci:)
    ...heheh, ja sad hoću da te pitam jel važi dogovor za danas, kad vidim ti pisala na svoj profil:)))
    ...dogovoreno...onda se čujemo draga....:)
    dogovoreno, zvrcnem te kad završim sa lekarom da mi kažeš gde si tačno i dolazim na nesicu i priču...
    ...ajde važi, ja imam oko 11 zakazan pregled kog lekara u DZ, i vraćam se kući direkno,
    ne idem posle toga nigde...pa izvolte....hehehee....:))))
    ...ček i ja tebe da izgrlim..:zag::zag::zag:

...jesi dobro draga, kad počinješ da radiš...a mogla si da prošetaš do mene, ako
    još nisi krenula na posao....ajde da se čujemo pa da se dogovorimo..aaa...šta kažeš...:lol:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back