endzi kazi mi gde ces u koju igraonicu???mogli bismo da se nadjemo kasnije popodne puf puf mi se mnogo svidja ...da li biste tamo dosli ili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
super veliki je on vec momak! Drago mi je da je kod vas sve super, drzite se! Na posao se mora, ali ne brini bice vama ok! Ljubac 

Mislila sam da smo najgori od sve dece, jer smo ga razmazili uspavljivanjem. Frka mi je zbog vrtica, tamo ga sigurno niko nece nosati... A on ako ne odspava danju kad mu je vreme, posle bude premoren i samo kenjka... Ja ga nosam preko dana, a navece ga uspavljuje muz, i insistiram da lezi pored njega, makar trajalo i sat vremena. Obicno zaspi za pola sata, ali i to je bolje nego ga nosati. Moracemo izgleda ovako dok ne budemo mogli da im objasnimo...
Konacno da se javi neko od stare ekipe, ja sam u poslednje vreme malo cesce na forumu, ali nigde nikoga od vas, svi se razbezali. Mi hodamo ima mesec i po, a trcimo vec neke dve nedelje. 
Padne, ustane, i tera dalje.
Nema kontakta sa drugom decom pa ne zna da se igra, kad vidi drugo dete, ne zna sta ce.
Ali inace obozava ljude, svima se smesi, sa svima cavrlja. Spavanje nam je problem, nekad zaspi kad neko lezi pored njega, a nekad ga moramo nosati. Sam nema sansi da zaspi... Kako Filip spava? Bas super sto cete u Grcku, mi cemo ove godine sami na odmor kod mojih.
kad ti pocinjes da radis?kako je filip?
ima kliconosa jos uvek i uvek ce ih biti, samo je pitanje dal ces i ti dobiti ili neces
hvala na lepim zeljama
hvala na fotkicama ulepsala si mi dan a i muzicu, evo ga bas se sad naglas smeje na njih!

Super su vam slicice.