Blago tebi, bas ti zavidim  i ja bih u srednju da se vratim, makar na kratko
 i ja bih u srednju da se vratim, makar na kratko  je l' su sve petice
 je l' su sve petice 
Sta gledas u cetvrtak? Meni se uzasno gledaju Maratonci na Terazijama, 30og su, a bas tada je drugi termin ispita iz retorike, za ove koji jos nisu besedili i moram da prisustvujem i da ocenim...a posle pravimo zurku cheese&wine na faxu...i tako lepo ne znam sta da radim...
 Meni se uzasno gledaju Maratonci na Terazijama, 30og su, a bas tada je drugi termin ispita iz retorike, za ove koji jos nisu besedili i moram da prisustvujem i da ocenim...a posle pravimo zurku cheese&wine na faxu...i tako lepo ne znam sta da radim... 
							 i ja bih u srednju da se vratim, makar na kratko
 i ja bih u srednju da se vratim, makar na kratko  je l' su sve petice
 je l' su sve petice 
Sta gledas u cetvrtak?
 Meni se uzasno gledaju Maratonci na Terazijama, 30og su, a bas tada je drugi termin ispita iz retorike, za ove koji jos nisu besedili i moram da prisustvujem i da ocenim...a posle pravimo zurku cheese&wine na faxu...i tako lepo ne znam sta da radim...