>Annabel Lee<

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Nezna si, ali ipak snazna.
    Dobra si i vrlo vazna.
    Zbog tebe se slavi ovaj dan, zato ostvari svaki san.
    Budi jaka kao stena i mnogo ponosna sto si zena.
    Srecan 8.mart))
    a na koliko stepeni peces?i nije mi jasno jel ne zagori i sad reci mi jel svako parce posebno motas u foliju ili moze i da se poredja u vatrostalnoj ciniji pa da se prekrije folijom?
    tico ajde ako te ne mrzi posalji mi recept kako si spremala ramstek al tacno sve znaci od toga dal se naulji meso i kad se sta zacinjava i kako nisam bas najbolje skapirala detalje...a bas bih probala jer nikad taj rasmtek nisam ni pravila...biftek da al ramstek nikad
    good-day75.gif
    .......:zag:
    Nema na cemu citam vas uvek i dragi ste mi a Rodjuse ne zaboravljam uvek s paznjom...
    evo meni jedna premijera izašla,i moram reći da je prošlo super,svi su zadovoljni,uključujući i mene,baš sam happy što je ovako dobro prošlo..e sad još 17-og i ova druga da se završi,pa ću imati više vremena za svog vraga...evo danas gledam kroz prozor kako se mili sunce napolje,a danas imam samo dugačku probu,što znači u 2 završavam,pa ćemo popodne da švrljamo sa vragom...jedva čekam...ljubac za vas...i obavezno podnesi izveštaj šta su doktori rekli...i ne ustručavaj se pomoći Heleninoj porodici,to je jako lep gest,i sigurno se njen muž neće naljutiti,naročito što trenutno nije zaposlen...ti si jedna diiiiiiiiiiiiivna duša..ajd na pp napiši francuski mobilni broj,pošto me baš nemam na forumu,pa da tako budemo u kontaktu...
    Jaoooo....:heart:..pa tebi je rođendan...:zag:

Želim ti da budeš zdrava, sretna, vesela i uspešna, da te vole i da voliš,
    da uživaš u svakom danu, i da ne trošiš energiju na ništa što te iscrpljuje
    a nisu tvoji najdraži....:cmok2::cmok2::cmok2:

cvece.jpg

fancycakesbyleslie1az8.jpg
    Sretan rođendan i sve najljepše da ti bude:cmok2:
    lijepo se provedi:heart:
    bili smo kod doktora i kaže sve je u redu, pit ću totemu još mjesec dana, ja sama tražila,
    a pol se kaže ne vidi osim ako vas zanima beba je:lol:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back