Nemam pojma, nešto sam se smorila. Čooooveče, prošlo je već mesec dana otkako je Gizmo uginuo, možda me je to spustilo... A što ti ujedaš, ko te naljutio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)..Ako nemas uslova za drzanje zivotinja nemoj ih ni kupovati..To je mucenje za njih..Ja kada sam kupovao zivotinje uvek sam se stvaljao u situaciju kako bih meni bilo u kavezu ali dobro nekima sam bar olaksao zivot..Ja recimo drzim tigrice u ogromnom volijeru koji sam opremio sa drvecem,kamenjem,izgleda kao da su u svom prirodnom okruzenju..Bolje i to nego da zive u kavezu 1x1 u nekom smrdljivom pet sopu zar ne?..Ipak ti meni daj reputaciju zbog moje dobrote i doprinosu za zivotinje.. 
..A sto se tice onog coveka kreten je 100 %...Jadne te zivotinje sto moraju da zive u takvim uslovima..I onda kazu jaoooo sto mi volimo zivotinje..nek im je Bog u pomoci ako nece niko....
.A ***...prekrsaje sam dobijao zato sto sam se raspravljao sa onom zebrom koja nema pojma koliko ne zna o modi...Kontaktirao sam administratora cak 3 puta da mi obrise profil i on nista..Tako da,*** nek stoji bezveze..Dodjem tako ponekad pa postavim neku temu..Iskreno sam se vise i zmaorio od virtuelnog sveta..Visio sam samo preko zime a sada pocinje prolece (mislim pocelo je malo ranije) tako da mojoj sreci nema kraja..batalicu net definitivno... 
...Pa da...malo sam agresivan ali valja to nekada i na forumu praktikovati,pogotovo kada je cedina zebra u pitanju... 
....

.