Okica8

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Okice hvala puno. Bas sam se nekako razocarala. Sad sam dobila neki recept 4kas masti 2 kasike vode i 4 kasike zelatina. kuva se na pari i onda se doda 400g secera u prahu. uh.
    Lady, ovo ti je nedostatak komunikacije preko neta :( Ne da se nisam naljutila i pisala s nekim "tonom", nego se cak i negde slazem s tobom, nije bas najsrecnija podela tema, ali bitno je da se snalazimo. Kad ne bi bilo ovih smajlija da nam pomognu, verujem da niko od nas ne bi bio na cisto kakvim "tonom" neko pise. Kissic za tebe, uopste se ne ljutim :cao: niti mi je bila namera da nesto budem gruba ili netakticna. Sve je ok. :)
    Hej draga,nema potrebe za tim tonom,meni je tvoj rad super i uzivam dok gledam i mislim da bi trebala sto vise da nam pokazujes,tako da mi je sve jedno gde ce sta biti. Jednostavno mislim da su teme vec podeljene....:cmok2:
    Sada sam procitala poruku sto se tice poklanjanja i rada za dzabe.
    U startu i mislim da naplatim ali se kasnije predomislim pa to bude kao deo poklona.
    Neke sam i pravila i ukrasavala a neke samo ukrasavala. Dosnesu mi napravljenu tortu a ja sve ostalo.
    Uvek, ili skoro uvek, radim na svoju stetu, strasno. Razmisljam to je jos par godina dok su deca mala, pa kada malo razmislim da, hvala Bogu, ima puno dece iz mog okruzenja onda mozda i pocnem da naplacujem makar za materijal.
    Pisala sam da mi je to neka vrsta reklame, drugi prisutni na rodjendanu ce videti tortu pa mozda i naruce ubuduce.
    Opameticu se ja, valjda.
    Planiram da malo ozbiljnije pocnem ovim da se bavim samo da mladje dete jos malo poraste, od nje nema sanse ista da uradim, ne spava ni nocu ni danju a cim stavim fondan da kao nesto uradim to je strasno.
    Puno pozdrava.
    hvala, radim ih fondana koji sama pravim to je recept sa bloga minjina kuhinjica:)
    Ne znam shta bih ti rekla, a da ne ispadne samo fraza...Hvala na onom divnom mishljenju o meni i mome radu...:heart:
    Videla sam nove aranžmančiće.Prelepi su.
    Odgovara mi kad sam na poslu, pa da se vidimo pre ili posle, jer kad dodjem kući ubace me u mašinu i moje vreme više ne postoji.
    Hvala na komentaru!:manikir: Torice su otprilike 10-tak cm u precniku, manje-više. Taj karton na kojem su je mislim 40x50, ako se ja dobro secam... :heart:
    Ove suncokrete sam sa uzivanjem radila i imala sam vremena, a fotografiju je uradio moj stariji sin, on se bavi fotografijom, ja ih nikada tako ne bih uslikala...Hvala...
    Za sada je to sto se tice svedskog stol,a nadam se da ce biti jos.Hvala na pohvalama.I dobro nam dosla.
    dobri radovi,svaka cast.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back