carobnodrvo

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ja sam zaboravila na rodjendan...aaaaaaaa....pa kad te nema tako dugo...
    E, pa srecna ti rodjendan Vuce, od teta Angi i drugara Filipa:)
    A tvoja mama nam je duzna neke slicice...Jel moze na pp?
    Vuce srecan ti prvi rodjendanac:rodjendan::orkestar::zurka:
    Da si nam ziv i zdrav,nasmejan i lep:heart: lepo provedite danasnji dan:cmok2::zag:
    Nemoj dva puta da kazes. Meni ne treba puno da se spremim. Problem su jedino finansije ali ja se nadam da ce se i to srediti, pa mozda za sledecu zurku. Inace ja sam rodjena u Letoniji a to i nije bas daleko od Norveske.
    Dobro dosla i drago mi je sto si sa nama. Neznam odakle dolazis ali za svaku vrstu pomoci smo tu.
    Filipu je 23.marta. I on je isto fasciniran svim sto ima dugmice...A poceo je da puzi kao vojnik, vuce se, pa je mnogo smesan. Mi mu stalno govorimo ne, kad phoce da otvara fijoke i pomalo je poceo da reaguje. Mora disciplina od pocetka.
    Drugarice bivse trudnice, ostavljam ovde poruku jer je malo vremenski zahtevno da pisem svakoj ponaosob na profil, jako mi je drago sto sam se ponovo cula sa vama, bebe su porasle i divne su... :) Htela sam pitam da li bismo mogle da imamo svoju grupu na Krsti, ja nemam vremena za forumasenje, a pretpostavljam ni vi... Pozdrav svima! :)
    Na stomaku i jeste najvise u poslednje vreme. Bili smo kod fizijatra, pa mi pokazali vezbe, pa malo radimo. Na racun toga trazim produzenje bolovanja.Filip ima dosta igracaka, jer ga jedna kratko drzi, pa ga okruzim, da bi se duze igrao...Ali nesto u poslednje vreme samo zove mamamamama...Kad bese vuku rodjendan? Kako spava on danju i nocu?
    Joj kako mi drago:klap::klap::klap:
    Samo da vidis koliki je osmeh na mom licu kad sam videla poruku od tebe...:super::super:jeste nikolica je sladak ali je samo tako tvrdoglav,pa nikako ne mozes sa njim...samo u ruke hoce...ne puzi ne hoda,nema setalicu jer ne preporucuju...sve sto radi je....samo place...imamo 6 zubica...i cini mi se da izlaze jos...ovde duva,sneg stalno pada pa se topi..tako da nismo mnogo napolju...kako je kod vas...jel tebi bolje?Jesi bila kuci u srbiju?
    Mi cemo da idemo u aprilu za nikolin rodjendan...tamo cemo proslaviti jer ovde nikog svog nemamo...
    Kako je vuk?Ajde stavljaj slikice evo godinu dana nas lazes:lol:
    pomoci cu ti da ih postavis,naravno ako imas vremena..Cmok veliki pa se brzo javni:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:.
    Jos kad bi postavila bar jednu slicicu:) Filip ima 5 zubica za sad...Krupan je i dugacak, kao sto vidis:) Lenj je prilicno, jos ne ustaje sam, poceo je da se vuce kao da puzi, ali ne na pravilno.Inace se svima smeje, ali zna da bude i jako naporan. Jos ga dojim, uskoro planiram da prekinem. Jede super, sve sto mu das...Nocu se jos budi jednom da sisa, ali par puta je i prespavao celu noc, pa se nadam da ce uskoro to da se sredi. Voli da bude u kolicima naponju,. uziva u setnji. Ova zima me bas smorila, evo i danas je vetar, nije bas za setnju, Kako je kod vas na severu? Jesi li pocela da radis? Ja bi uskoro trebala, ali cu da predam za produzenje.Eto tako je kod nas...KISS
    Cao! Pa ne mogu da verujem da si se javila!!!!!! Pa kako ste? Kako Vuk? Pricaj...
    Carobna, ne mogu da verujem da si to ti...kako mi je drago sto si se javila :heart: :zag:...mene nije bilo jedno 6 meseci, ali ti kao u zemlju da si propala :lol:
    ...mi smo super, Klara raste, sad luduje posto puzi i ceo svet je njen :heart:
    kako je Vuk, ajde pricaj sve...jos malo pa godina, jel da?
    nemoj sad da si mi pobegla :rtfm::heart:
    ZENA

Ovo je zapisano u Talmudu, knjizi gde su vremenom sacuvane
    sve izreke
    i propovedi Rabina.
    Prica kaze:
    "Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog
    broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra, a
    ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove
    glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka.
    Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude
    voljena."

Posalji ovo svim izuzetnim zenama koje poznajes.. kaze
    u nastavku.. i muskarcima koji znaju cijeniti zenu!

*Poslano ti je 8 andjela.
    Moras ih poslati na 8 osoba,
    Nakon 8 minuta, dobit ces nesto sto vec dugo ocekujes.

Želim ti lep i uspešan dan* * mojih 8 min
    **pocinju sada..*
    Carobna, gde si ti :)
    Evo i mene, a tebe nema da se javis...videla sam da si svracala
    Ajde, javni se ponekad...bas nedostajes
    :zag:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back