smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• opet ne smem da ti dam bonicu pa sam da ti ovako pruzim poodrsku da se lakse prebrode teski dani. I ja sam nekoliko dana bas bila u guzvi i malo spavala zato sam nocas odvalila 12 sati!
    Smeh hvala, bice da je to ta boja za jaja. Mada mi nije prvi put da koristim. Sada ne znam tacno koju sam koristila jer sam potrosila sve kesice. Mislim da sam stavila jedno tri zelene kesice i jednu plavu i mislim da je ta plava bas bila za jaja.
    Ali ja kda sam prvi put cula za boje za tortu (ovde sa vama) mislim da sam odmah uzimala te za jaja i nikada nije bilo slano.... sta je tu je, skinuli smo slag pa moze torta da se jede
    Srećna, srećna srećna!!!! Sve brige da ostanu u Staroj i puno SMEHA u Novoj!!!!!
    Možda si predosetila da sam ja redak baksuz koji se razboleo prvog dana u Novoj godini pa si zato i mislila na mene:)
    Tebi i tvojoj porodici želim sve najlepše što se od srca poželeti može. Nek ti godina pred nama bude u svemu bolja i lepša od prethodne:)
    hvala za bonice, ma "moja" deca su zahvalne duse njima je bitno samo da sve bude sareno i da smo unapred pricali o tome kako cemo praviti....
    Na vaš račun br.2010 uplaćeno je 365 dana sreće,52nedelje ljubavi,12meseci zdravlja,1godina veselja.Prijatno trosenje
    Zelim da te ne boli ono sto te je bolelo,
    da te voli onaj ko te nije voleo,
    da imas i mozes koliko ti treba
    i da ono sto imas volis do neba!

Tebi i porodici sve najlepse u 2010.godini z:kiss:
    Sve sto je tuzno i sto tugu stvara neka vam odnese godina stara,,,,,,,,,,,,,Mnogo srece i lepih snova neka vam donese GODINA NOVA
    Dok cestitku citas ovu i godinu cekas novu, iz mog srca primi zelju docekajte je u veselju. Nek vam je zivot pun srece i snova i nek vam je Sretna Godina Nova
    Nek ova nova bude od svih bolja, nek ljubav, zdravlje i sreca je vode,
    a ova stara nek polako ode, sa njom sve ono shto je tuga bila,
    a timi budi uvek tako mila...uh josh malo pa pesnik...:zskace:z:girl::zjelka:
    Hvala draga Smehuljice....
    I da znas da sam i ja videla djeram, ali sam momentalno "oboravila" kako se to kaze, samu rec, pa nisam htjela da se brukam....A da kazem bunar...nije to to....
    Ljubim te i hvala za reputaciju!
    Hvala za reputaciju, tek sad sam videla, ili bolje reći naučila gde se gleda.
    Hvala ti na odgovoru,sad mi je lakse da nije problem do mene posto se i ne snalazim najbolje sa kompom.Puno te pozdravljam.
    Pozdrav Smeh,jedno pitanje za tebe ako mozda znas,ne mogu da vidim Dacine slike na ukrasavanju,da li mozda znas u cemu je problem i kako da ga resim.pozzz
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back