ivanae

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Hvala Ivanice....želim ti da celog života budeš okružena ljudima samo koji ti žele najbolje u životu,jer YOU'LL NEVER WALK ALONE ma gde god da si z:poz:
    Srecan rodjendan lEpi:) Sve najbolje...:zag:
    Voli te tvoj Plavac:D
    Da iduce godine podijelimo sve trofeje bratski:D
    Super ti je nova slicica...majstor El Ninjo:D
    Nama je sudjeno da se susrijecemo:) Da bismo se malo svadjali...posto se mnogo volimo:D
    Nisam se vratio Ivana ali sam tu,uglavnom pratim samo ono što me zanima na fudbalu...za Liverpul ne brini,u toku sam...idem na mnogo veselije teme i non-stop sam na Krstarici...da znaš da prija malo ovo odsustvo...kad napunim baterije eto mene nazad.
    pa nešto ste se vi redsi nakomili na plavce, te ovo ,te ono...te vnkrca otišao,pa se pitam zbog čega tačno ,jel zbog mene :think:
    Tores ne želi da ide iz Liverpula

    LONDON - Reptrezentativac Španije Fernando Tores prekinuo je spekulacije o mogućem odlasku iz Liverpula rekavši da ne postoji ni promil šanse da napusti Enfild Roud.

    Iako britanska štampa već danima piše da je novi menadžer Čelsija Luis Felipe Skolari pripremio ponudu za Toresa vrednu 40 miliona funti, on kaže da ga to uopšte ne zanima, čak i ukolio bi mu londonski klub ponudio mnogo veću platu.

    "Želim jasno da kažem da nisam na tržištu i da želim da nastavim posao koji sam započeo u Liverpulu. Srećan sam tamo i tamo ću nastaviti da igram. U Liverpul sam otišao da bih osvajao trofeje i bez obzira što to nismo uspeli u mojoj prvoj sezoni, očekujem da ćemo u godinama koje dolaze vratiti primat u engleskom fudbalui", rekao je Tores.

    Liverpul je još ranije saopštio da ne namerava da proda svog najboljeg strelca, bez obzira na ponudu Čelsija ili bilo kojeg drugog kluba, a Tores kaže da veruje da je to tačno.

    "Ne znam šta se dešava iza scene i to me uopšte ne interesuje. Ono što znam je da sada više nego ikada želim da osvojim neki trofej. Prvi put sam osetio čar igranja u polufinalu Lige šampiona, ali hoću više od toga. Uveren sam da ekipa koju imamo sa Rafom Benitesom na čelu može ponovo da bude nbajbolja i u Engleskoj i u Evropi", rekao je Tores.
    Ovo je nešto što vraća veru u ljude da fudbal nije samo velika pijaca gde može da se trguje ljudima kao sa povrćem...mislim da Ivana nećeš imati lepši poklon za rođendan od ovoga...svaka čast Toresu...majstore,car si :worth: :super: :klap:
    Ivanice,idem ja na jedan duži odmor sa teme o fudbalu...nemogu više da se svađam i da branim sve što neko hoće ne znam čime da dokaže time što će doći na temu na kojoj najviše postujem i imam najviše prijatelja početi da vređa i ostane ne kažnjen a ja ispadnem magarac i to veliki.
    Budi mi dobra i jaka i čuvaj nam našu temu o Liverpulu jer je prvenstveno tvojim komentarima i angažovanjem postala jedna od najomiljenijih.
    Vidimo se,kapitenu naš.
    YOU'LL NEVER WALK ALONE :bye:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top