O

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Vidim da ste mislili na mene, pa samo da vam pošaljem pozdrav.:zpozdrav: Kod nas je sve ok, ali mi internet nešto loše radio , a i deca su me malo više urnisala, pa se komp i ja nismo mnogo družili.
    E, super, hvala, baš ću da odem da kupim. Ma nisam stigla da se malo pozabavim time, baš hoću. Mnogo ti hvala što si se setila!:heart::heart:
    Neka ti snovi ko andjeli plove,
    neka se sreca tvojim imenom zove,
    neka ti zelje ko ptice lete
    i da ti se sve najlepse desi ove 2010-e! z:kiss:
    Olgice, torte su oko 10 cm u proseku, ali se podebljaju od fondana. Seces ih kalipima za kolace, ako nisu pravougaoni, a na kraju krojis sta god ti ispadne, samo da upotrebis sto vise kora, ja sam konkretno potrosila sve, nista nisam "bacila".
    Хвала, то ми одговара, избећи ћу једно печење. Ми се генерално трудимо да користимо што мање масноће у припремању хране - девојке због линије, а муж и ја такође због "линије". Паприку чешће спремам од сарме, па су ми све варијанте добро дошле. Поздрав
    Olgice ja pravim ovako bez pirinca.Uprzi se crni luk, praziluk, dodaje se meso, zacini i na kraju prezla koja se przi na suvo u tiganju.Napune se paprike, preliju paradajz sosom, ugreje se ulje i to se prelije i peku se u rerni.To je jedna varijanta.Drago mi je ako sam ti pomogla
    Ja mislim da sam to ostavljala...
    sad ću pogledati... ako nisam, postaviću.
    ok. Hvala. To mi inače radi ćerka u fotošopu, ali ja ga nemam ovde. Možda odradim kod kuće.
    da li si ga skenirala kao tekst (pdf format) ili kao sliku (jpg, tif, gif...)?
    Skeniraj kao sliku, i to u jpg formatu. U okviru programa za skeniranje obično ima neka varijanta za obradu slika, otvori tu svoju skeniranu stranicu pa nađi neku varijantu "resize", odaberi "pixels" i pokušaj da smanjiš na 600x480 (ili šta već dobiješ za ovu drugu dimenziju) pa proveri da li se vidi, odnosno da li može da se čita. Ako može - super, ako ne, neće moći u album ovde (max veličina slike je 600x600px).
    jao olgice pa nemojte se ljutiti molim vas,to uopste nije bila namera,pa nadjite moj recept za bakine sapice iz detinjstva i recept za breskvice koje pravi sestra moje svekrve i kad procitate bice vam jasno da takve recepte postavljamo odavno.postoje citave stranice na kolacima tih recepata koji nisu nista posebno kad ih citamo ali za koje nas vezuju divne uspomene iz detinjstva.Ako bismo otvarali nove teme prosto kad trazimo nesto sto smo vec negde procitali gubili bismo svoje ionako dragoceno vreme.Jos jednom nemojte se ljutiti .pisana rec je drugacija od izgovorene i niko nije imao nameru da na los nacin shvati ono sto ste napisali.Puno pozdrava i idemo dalje.
    Ma, smejurija.:zcepanje::dash: Beka na grudima, ja mešam fil, a starija ćera viče :' Meni se kaaaaakiii!' I baš zbog toga što želim da što više uživam u njihovom odrastanju, planiram da počnem da se bavim slatkišima. Radim od kuće i mogu da uzmem bolovanje kad mi treba. A, one će rasti i meni će, valjda, biti ipak malo lakše. Drago mi je zbog tvoje ćerke. Vidim koliko si ponosna na nju i srećna. Cilj mi je da se jednog dana osećam kao ti zbog njih dve:D
    Divni su ti ovi kolaci. Posto sam i ja kupila ove modle molim te napisi kako pravis ove kolace. Da li podmazujes kalup i kako ispadnu ovako savrseno glatki i lepi?
    Vidi... ja nisam nikakav "profesionalac", daleko od toga. Ima nas još takvih, ne brini. Sve što napraviš - super je.
    Što se postavljanja slika tiče, najjednostavnije je da uđeš u svoj profil i nađeš opciju "albumi" (sa desne strane, ali do istog možeš doći i ako sasvim gore klikneš na "slike i albumi", jer će ti se nakon najnovijih albuma, ispod, pojaviti tvoji albumi... klikni na to, sve lepo piše, shvatićeš kako da sliku iz računara postaviš tu i formiraš album. E, onda, kad je postaviš, klikneš na sliku, ispod nje piše BB kod pa nešto, e klikneš na to "nešto", ono poplavi (odnosno bude selektovano), onda pritisneš ctrl+c, uđeš na temu, otvoriš prozorče za odgovor i ctrl+v - slika je postavljena.
    Kako da ne. Ja obozavam da sakupljam recepte. Pogotovu te stare, a i da ih isprobavam. Problem je jedino sto nemam dovoljno vremena da sve postignem. Rastrzana sam na sve strane, a moram da priznam i godine me sustizu. I u skoli je haos. Deca su nemotivisana, roditelji nerealni u proceni njihovih sposobnosti, a o odnosu dete - roditelj, dete - nastavnik da ne govorim.
    Pozdrav od mene. Odusevljavaju me tvoji recepti jer su oni stari izvorni iz starih svesaka koje treba izvuci iz zaborava. Nemam nista protiv ovih novokomponovanih recepata, ali ponekad prija i nesto sto ce te vratiti u rano detinjstvo.
    То је дивно, јер је сликар прилично стар, тако да ће му слике бити све скупље. Тако нисам купила слику пок сликара Јеремића, а када је готово ослепео и није могао да ради, цене су отишле у небо. Ја имам жељу да купим један акварел мањег формата у његовим препознатљивим зеленим тоновима. Хвала, дивна си и бићу слободна да се јавам.
    Nisam ja baš tako mlada... ali mi je drago da ostavljam takav utisak. :D
    Drago mi je da ti se dopada način na koji pokušavam da usmerim Forum, i veoma mi prija da to čujem. :hvala: sad je lako, ali bilo je momenata kada se puno vremena trošilo na koješta što se uopšte i ne vidi...
    Što se Zdravka Mandića tiče, atelje mu je preko puta moje kancelerije, kolega ima dobre kontakte sa njim, dakle - slobodno se javi pa da dogovorimo neki susret sa njim.
    :cmok:
    Neko ih je vec postavljao na temi Ukrasavanje...Nije sve ali vecinu. One tvoje se ne vide bas najjasnije, pa neznam kakve bi bile kad ih postavim.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back