goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Bah...sve je to život, dragi moj goxy...i ovo je život, a i mnogi ljudi su na njemu baš onakvi kakvi su i u stvarnosti...ostaje ti ili da ispravljaš krive Drine ili da se sprdaš na račun njihove iskrivljenosti...posle prve, prešao sam u drugu fazu. Pozz, idem da vidim žreb za SP u fudbalu
    Uvek pamtim one koje su otišle, uvek pitanje šta bi bilo...one koje su ostale sam upoznao dobro, nema tajni, a ni strasti ;) Ma, ko će ga znati zašto kažnjen...skinuta mi je inače :) Greška..i modovi su ljudi ponekad, greše...
    Ako je to ono što mislim da jeste, onda mi je baš drago :)
    Ne nadvlačim se ja, samo malo šege, ba...forum je mesto za to, ne za nekakve analitike...i mogu ti reći, iz dana u dan mi je sve draži i veseliji :lol:
    Hvala za stil.....ma vidimo istinu............no je bolje je zaobici ako dobro vidimo........da ne ugazimo..............malo sale i cujemo se pisanjem......Pozdrav.
    He,he..Nije ko moj medvedic na avatarku,ali dobro..fali mu cvet u ruci...:-DHvala veliko na lepoj slickici.
    Nije to ludilo, ima tu svega, najviše se ljudi foliraju.
    I meni je zadovoljstvo kad proćaskam s drugarom. :)
    Pozzz
    Znam, mora se nekako kroz minsko polje. :)
    Ne znam šta da ti kažem, hvala, lepo je imati iskrene prijatelje, pogotovo na ovakvom mestu. :)
    Joj... Tebe su forumašice dobro isprepadale, vidim ja, moraćemo da nađemo neku pitomu, da malo živneš. ;) :D Ne brini. :)
    Ja se jedva budim ujutru, a uveče mi se oči same sklapaju, mislim kad radim naravno. :kafa:
    Prvi dan je prošao ok, sad kao svaki savesni forumaš, kuckam sa posla:mrgreen: Učenje mi je za sad na stand by, do polovine decembra. Vidim da si ti vredan, svaka čast:D Pa posle neka neko postavi temu "Da li su žene odgovornije":lol:
    hehehehe.....sladak si....naravno da nisi ti....a sto se sujete tice..jedna od boljih stvari koje sam se oslobodila
    Naravno..pa vidi kako je samo sladak i meden...I vedar..bas kao i ja.Nasmejan i dobrodusan i kako coveku da se ne svidi...:-D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back