smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ima pod temom SITNI KOLAČI strana 6 par slikica do Zlatne koke sa medenjacima,ja htela da ih prebacim pod temu medenjaci pa neznam...:hvala::cmok2:
    OK. Hvala. To mi inače radi ćerka u fotošopu, kod kuće, a ja ovde nemam istalisan. Uradiću popodne. Vidim da ima zainteresovanih za te medenjake i kućice.
    Скенирала сам странице Практике са рецептима за медењаке и сликама (2000. и 2001. год), али су много велики за постављање. Како то може да се смањи, ако неком треба. Поставила бих у албум. Има 6 слика и све су по 5М.
    Hvala :)
    Ne gubim nadu iako znam da je to izgleda proizvod iz stare kolekcije.
    A najlepsi je iz kataloga i mala zna da odabere :)

Ako nista vec sam izvukla iz nje neke opcije :)
    Cenim pomoc, hvala ovoooooooooooooliko :)
    A zasto ti hoces da postanes moj prijatelj.
    Ili zasto sad?
    Ili zasto do sada nisi?
    Ili sta se menja ako sad to postavim a do sada nisam?
    I ovo su sve forumska organizaciona pitanja a ne retoricka. Nista mi to sa tim stikliranjem prijatelja nije jasno.
    Smeh na 19.strani(sitni kolaci) sam postavila recept KINDER STANGLICE, beli sloj je sa mlekom u prahu, pogledaj recept i slobodno pravi uvek uspe, pravila sam dosta puta.
    :lol:pa dobro, al me nekako htelo, bash sam je lako odradila i tako sam bila sigurna da cu uspeti, oni su na ne vidjeno narucili a odushevili se kada su videli kazu da sam ih bash odushevila...:heart:
    E ma stvarno bila frka, zove zena kaze molim vas, u pitanju ona 48 sati svadba, a sin kumuje, mora biti i lepa i ukusna, tako sam sve morala brzinski komplet sa dekoracijom, ali me nekako htelo...pa nije loshe s obzirom na tempo...
    Da nije bilo problema ne bih ni znala koliko slika sam natrpala:) Blago meni, šta sad? Novi profil? Tiruriru part II ? :) :) :)
    Devojčice da li je nešto promenjeno što se tiče ubacivanja slika? Čini mi se da je smanjen broj fotografija po albumu jer sam u ovom poslednjem mogla da ubacim samo 15?!
    Hvala. I da vas pohvalim,torte su vam fenomenalne. Zao mi je ali imala sam obaveze pa nisam stigla,ali mozda vas i na kulinarstvu posetim,u kuvanju sam 20 godinai to mi je ogromna ljubav
    sva je happy.dok je pravila tortu stalno je vikala kako je ovo zabavno,i danas je vec htela da opet muti,kaze sad bi jednu zutu:)
    Тренутно се залуђујем прављењем пралина. Пробала сам са црном и белом чоколадом, а код пуњења, пустим машти на вољу. Имам идеју и са неким кутијицама за 6 комада. То ћу да испробам у среду када идем да се видим са мојим другарицама које повремено виђам. Да ли то може као мој прилог за суботу? Ви сте професионалке, па нећу да се гурам. Иначе, ја сам као мајмун, гурам се свуда, па онда и нисам баш задовољна резултатом. Глупо се осећам што још нисам научила да качим слике. Морам и то савладати, јер овако делујем као неко ко само "просипа памет". Поздрав. 064/244-97-87
    ma tako i treba samo ga ti setaj,ako treba postavicu ja jos slicica:zcepanje:Pozdrav i za njega.
    То је дивно, јер је сликар прилично стар, тако да ће му слике бити све скупље. Тако нисам купила слику пок сликара Јеремића, а када је готово ослепео и није могао да ради, цене су отишле у небо. Ја имам жељу да купим један акварел мањег формата у његовим препознатљивим зеленим тоновима. Хвала, дивна си и бићу слободна да се јавам.
    Свиђа ми се то што радиш (кулинарство+форум) и то што пишеш (блог). Ту се негде уденуо и Балашевић. Судећи по мајци, по годинама си ближа мојој ћерки, али бих те ипак нешто замолила. Обожавам слике, нарочито аквареле, Здравка Мандића. Да ли он у Зрењанину има атеље, галерију или нешто слично? Чула сам да се сели у Нови Сад, а желела бих да се "частим" једним његовим акварелом. Постоји ли начин да се оствари неки контакт? Хвала.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back