goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Hvala na bonici,to zaboravih....Pa,da..naslov je super,ali je knjiga jos bolja...:-D Ma,ja se to samo salim..naravno postoje samo generalne karakteristike,ali je svacija natalna karta drugacija:-D Slikice su ti super,zaista,a tek Gardos...bas kao Vojvodina,zato volim da pogledam slike...:-D samo napred,vidi se da imas dara za fotografiju..No,da te ne zadrzavam.....Veliki pozdrav...
    U,jojjj device..Uf,Vi ste gadni....:-D Onako,detaljisti,principijelni,volite savrsenstvo..nezgodno,nezgodno...Sve je ok...Samo ti navrati,na profilce,i eto osmeha,za lep dan...:-D
    Caos...Hvala na komentaru slikice....bas lepo od tebe i hvala za link...Fenomenalno,Mocart je bio i ostao genije..Nije slucajno,da je i bas on Vodolija...Hvala za "Malu nocnu muziku"....:-D
    Caos...Izvini sto tek sad odgovaram,bila sam na putu,pa da ti odgovorim na pitanjce...da,ja jesam Vodolijica...:-D
    ma, imala sam ja uslove tad, ali.. sada ne znam da li bih mogla da se posvetim nekoj zivotinjici, mislim zbog nedostatka vremena i obaveza pre svega, ali definitivno znam da cu imati bar jednog ljubimca kad se osamostalim.. :)
    je l' da da je lepo sedeti tu.. sa bilo cije strane..;):) uzivanje..
    popravi aparat pa da gledam neke nove slicice u albumu ;)
    :lol::lol::lol:
    da, tipicna americka faca :lol:;)
    nemam ljubimca :( a bila mi je uvek zelja da imam.. mama se uvek protivila tome, ne znam zbog cega..:neutral:
    kao klinka sam dovlacila kuci macke i pse sa ulice, ali nisu se zadrzavali duze od par dana..:(
    Pa naravno, meditacija nije čarobni štapić. Ne može sve da reši, ali je lepo kad vidiš da mnoge stvari može i da njihovo rešavanje samo od tebe zavisi. Mene bar, to još dodatno inspiriše :D
    Чега бре? :lol: Бићу кул кад' га макар мало пропустим кроз шаке... :)
    Hvala, stavila sam malo manje upadljiv avatar:) Na kraju nisam stigla da odem na sajam, ali dobro biće još prilika. Pozdravljam te do kuckanja :cmok2:
    uh, pa odspavala sam svega par sati, ali znam da ce mi dan biti zanimljiv pa mi nije bilo tesko da ustanem ;)
    lepa stvar.. prija ovako ujutru..hvala :)
    hajde, budi i ti vredan ;) kuckamo se.. :cmok2:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back