AlanViBritannia

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• To je meni rekao profesor logike, kad sam delila bombone za rodjendan... U stvari, rekao je: "Rodjendan? Pu, crkla dabogda."
    A kad sam odgovarala, isterao me sa casa. I dao mi 5. Ludak.
    I hate you.

I kako je bilo, dok ti nije dosadilo? Posto cu verovatno ja da zavrsim tamo, ako nastavim da se druzim sa tobom... Sta ti je los uticaj...
    I told you once. I don't think you could handle me. :)

Pa... Buduci da smo udaljeni nekih... 70 km, manje-vise, verovatno ne moram da cepidlacim...
    Prestani sa tim! To me podseti na onu pesmu...
    Barely cold in her grave, barely warm in my bed... Settling for a draw tonight, puppet girl, your strings are mine...
    Tako nekako ide, valjda nisam zeznula pravopis negde...

Valjda? Not good enough.
    Ali meni tako nije zanimljivo. Vise volim da gledam tebe kako vrdas i izvlacis se.

Obecao si mi jednom da neces da rejpujes. Ocekujem da se drzis toga.

I vise mi se svidjao prosli profil. Ovaj je previse hladan...
    Snimi sto stoje zvezdice...na onoj reci...khmmm....A i to sto kazes....Ma nerviram se....Forum je propao...Ja sam ovde dolazio samo da skidam sastave za srpski,i ti moji pokusaji su se uglawnom neslavno zavrsavali posto je ceo razred skidao sastvae za krste,,znaci ceo razred napisao isti sastav i narawno dobili 5*...E jel znas kako da obrisem profil i sve teme??Jel to nekako moguce??
    Hahahahaha naprawis mi grupu sine....:)
    Ma salim se... xD ...Ako me ne postave za administratora ja cu da odem sa foruma..Forum je propao sve se svodi na neko vredjanje i citiranje..Ona kretenka sto te prozvala za proracunatost..E njoj bi ***** sve po spisku..Cudo odvratno...Kurvica samo gleda da nabije sto veci broj postova...Ima da je osisam na celavo..mamu joj...
    Ej dodao sam te na listu prijatelja...Hahaahhaha ma za njih naziv jos nije izmisljen...Nadam se da cu postati moderator (kazem nadam se)..Tek onda su ga najebali..Ima da ih istrebim sa foruma...pacovcine ..xD
    Ej brate ignorisi one budale na forumu....U temi tri reci i to sam ja...To su ti budale koje nemaju pametnija posla da rade pa traze kavgu...:)....
    Hvala za link ali gledacu na youtubeu... zeza mi net i nije najbrzi tako da ne mogu bash da biram >.>
    Najzad da nadjem josh nekoga ko ima BS player :lol:
    Meni je lakshe da gledam na internetu :3 Ovako moram da skidam i skidam... :(
    A joj Boze sad kad sam se priblizao ekranu video sam da je ovo zuto maska >.>
    Ja mislio da mu se cela glava i vrat nalazilo u tom zutom pa me asociralo na neko jako cudno stvorenje pa sam odmah zakljucio da je yugioh :mrgreen:
    ovaj avatar ne izgleda ko mayuri,tj ne izgleda kao neki ludi scientist,vec lici na nekog...shabana sto ne zna sta da radi pa se plezi.....
    Danas si imao ovo isto na avataru samo drugu sliku ili se to meni neshto ucinilo?(shto je sasvim moguce ceo dan sam kao nadrogiran >.>)
    Beograd :)
    A i to shto madara kaze proshli avatar je bio bolji... Ne znam zashto ali ovaj me podseca na yu-gi-oh kartu :think:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back