AlanViBritannia

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Da, bilo je vreme xD

Good, sad kad je taj problem rešen, keep up with good work :ok:

Ako ti bude potrebna pomoć oko nečeg drugog, pitaj. :D
    Ho, počeli smo da preuredjujemo profil !! Jesu radovi još u toku? So far it's great!
    Nemoj, sad ce opet da me grize savest....

A, da, vec smo zakljucili da ti to ne umes lepo da objasnis... :whistling:

Tvoj novi avatar mi se svidja vise od proslog, btw...
    E pa ne dam ti moje cebe, nije fazon da zajedno budemo usedelice.... :p

Cekaj, to bi onda znacilo da tebe feferoni podsecaju na orgazam, ili da mene orgazam podseca na feferone? Jbte, nekom ovde nesto fali...

I jos se ni ne stidis, sram da ti udje...
    "A mene podseca na orgazam. Zato sam ga i stavio".

A mene je ovaj komentar podsetio da imam ovu sličicu :p
    I
    :lol:
    Znam... Ali ljudi me svejedno vole, iz nekog cudnog razloga...
    Ti vec imas macke, ali nemas cebe. A i stariji si od mene. :p
    Ma daj, to je ocigledno ludak koji se najeo feferona, pa sad vristi.
    C,c,c, samo na jedno mislis.... :ljutko:
    Nemam. Ja sam greska sistema.
    Sto povlaci to da ti ne mozes da me iznerviras vise nego sto ja nerviram samu sebe. :p U cemu je uopste zadovoljstvo u tome?
    Moze i kombajn. :mrgreen:
    Sad mi je kuma dala kasni rodjendanski poklon. Mikrofiber cebe. Ljudi stvarno poklanjaju cudne stvari.

Edit: Ali znas sta me nervira? Tvoj avatar. :evil: Podseca me na paprike. Ne volim paprike.
    Tvoj stav? Naravno. Mislim da sam ga cak proglasila odvratnim... :roll:
    Ali, da se ispravim, posto me ovako grize savest, reci cu da nije odvratan, vec samo previse negativan. Recimo. Uostalom, koliko ti znas mene? :roll:
    I ne mogu da se raspravljam oko ovoga. Nemam snage da branim Smokija. Osecam se kao da je preko mene presao traktor sa jednom od onih stvari kojima ljudi odradjuju njive ili sta vec rade.
    Tvoj... Stav... Je toliko odvratan da cak ne mogu da nadjem prave reci da ga opisem.
    Jel' ti stvarno sebe smatras boljim od njega, ili bilo koga drugog? Jesi stvarno toliko cinican, sebican i egocentrican? Jel' ti uopste nije stalo do drugih ljudi?

I ne, Alane, ne poznajem te uopste. Ne mozes da znas nekoga preko foruma. Mozes da znas o nekome, ali nekoga ne.
    U svakom slucaju, ne radim takve stvari, ako si to pomislio (naravno da nisi, posto ti nikada ne gresis, ali za svaki slucaj). Mada mogu da razumem ljude koji to rade...

:rumenka: Dobro, mora da mi se progleda kroz prste, u to vreme si se stalno prepirao sa Smokijem, a delovali ste mi manje-vise slicno, pa...
    Ne, samo vecina tako misli... :roll: Uf, mrzim taj tvoj pesimisticki stav...
    Da te pitam. Kad sam rekla ono o padanju sa drveca itd... Nisi valjda pomislio da to namerno radim? Sad mi tek pade na pamet...
    Madara je 95. I to ti je on vec rekao... Jel' pamtis ti nesto, zivota ti?
    Ne, kad ti mama kaze da ne smes da lazes i obmanjujes, a ti je slusas, to je vaspitanje. I postenje, al' da ne ulazimo sad u to.
    A padanje sa drveta nije glupost, nego trapavost. I secenje i peglanje.

Ok... To je onda osam meseci. Osam meseci si stariji od mene?! Hm, a dok mi nisi rekao da si moje godiste, mislila sam da si Madarinih godina...
    A vidis, ja to nikad ne radim. Nikad, ali nikad nisam ostala kod kuce zato sto nisam nesto naucila. Vaspitanje.
    Kad ne idem u skolu, to je uglavnom zato sto sam osakatila samu sebe na neki nacin. Na primer ispeglam prste, isecem nogu, padnem sa drveta i izubijam se i slicno.

Ribe... Um... Kraj februara, pocetak marta? To mu dodje skoro cela godina razlike...
    O, stvarno?
    Ali ozbiljno, poslednji put sam bila bolesna u trecem osnovne, i to sam imala boginje. Poslednje prehlade se ni ne secam. Nisam ja kao ti, da za svaku prehladu idem u bolnicu. :p Kad razmislim, nikad i nisam bila u bolnici, ako ne racunamo porodiliste i posete...

Ako sam ja usedelica, i ti si usedelica, jednako smo stari... I jos sam ja mladja od tebe... Kad ti je rodjendan, uopste? :confused:
    Pa, ako si ti preziveo pet dana u bolnici... :lol:
    Ali ubija me sto ne smem napolje... :( Sedim u kuci ceo dan, kao da imam sto godina...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back