Eric Draven

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Nije prvi, ali definitivno mi je pancevo bio hint...ma dovoljno je dva posta da napiše i osjeti se taj smrad :)
    Ali Holandija je posebno uvrijeđena jer je ovo još jedan znak da ne radimo dovoljno na hapšenju Mladića i Karadžića...ali gospodine, Karadžić je uhapš....NE RADITE DOVOLJNO NA TOME!!! :mrgreen:
    a od postavljanja tema za homo...cu odlepiti...znaju da se sve prebacuje na bgd ili brise i opet...ali da covek poludi
    i onda kad kaznish najgori si na svetu, a lepo je receno i to hiljadu puta
    videla sam je i odslusala....ali od prijava nemam vremena da postujem....i da citam sta se desava...vec samo koliko stignem
    a u rl...haos...odjednom posla da ne mogu da se pohvatam
    Ne znam za tebe al ja se ovako smejao dugo nisam ko par poslednjih dana na celom forumu,ne samo politici,vidi LJIS...Totalno vlada neka atmosfera ko da su svi high,na nečemu...Strašno postaje smešno i obrnuto:think:
    U nedelju imam svečani ručak povodom rođendana,pa će mi tako proći dan...U uživanju i veselju...A njima nek bog pomogne...
    Valjda će sa porastom standarda i otvaranjem granica ljudi videti da tamo ne žive čudovišta nego ista bića kao i mi:cool:Nesavršena,naravno,kao i mi.
    Zbog slabosti takozvane srpske desnice oni idu u prošlost...Kao što su nekad verovali u vile i patuljke tako danas veruju u Srbe pre ameba,Srbe na mesecu i slično:):bye:
    jao kako je sladak...:mazipsa::mazipsa::mazipsa::mazipsa::mazipsa:
    pazi kako ga vaspitavas,znaju da budu ubice...
    ja sam imala par dana Rokija,starog 3meseca i imao je neki ubilacki pogled,ne znam kako su se ti ljudi pre nas ponasali prema njemu pa smo ga vratili da ne poludi i ne napadne nekog kad poraste.
    Pa moze Tom da glumi jos 20 sezona, ionako mu je glumacka karijera nikakva... Bice to nastavak posle filma Superman returns, kako Klark obucava svog sina :)
    Joj, i mene iritira Lana uzasno... sto kazes, kad je vidim na tv-u, prebacujem kanal...
    A da li ce ova sezona biti zadnja, e pa to se vec ne zna...kruze glasine da je Tom Welling potpisao i za 10. sezonu... :roll: :eek:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back