Y

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• normalno da se izvinjavam iskreno...niko ne voli spamovanje teme, samo mi se ucinilo da se pravi dimna zavesa oko stvari koje su mnogo jednostavnije...u svakom slucaju, hvala!
    Ma daj, ne vredi... Nemas nista od toga sto se nerviras zbog tudje gluposti, uostalom lepo je sto pokusavas da objasnis da smaka sveta nece biti... Ali ti kao shotokan karatista ne bi trebao da se nerviras... ;)
    Nisu, neukusni, vec iskreni. Nemoj da mi dajes reputaciju na ovaj nik, jer sam banovana, pa koristim privremeno ovaj. Moraces posle da mi das opet. Reputaciju. ;)
    Ovaj mogli Kaloperovic koji siri dezinformacije nije nista drugo nego optereceni fan imaginarnih reposa... Dakle, rendzeri ne osporavaju pdf Misterije i Nat. pojave, stavise i mi imamo dosta pokrenutih tema... I nismo svi anti-teoreticari zavera vec se i sami zalazemo za neke misterije i cudne pojave... Tako sam ja npr. pripadnik i izucavalac takozvane "zabranjene arheologije" (hipoteticke civilizacije i ostalo...) a jedna od nasih clanica cak izucava tibetanske svestenike, umnu snagu i pojam levitacije... Dakle nismo mi rusioci ovih pdf-a vec se rukovodimo zdravim razumom, i cuvamo da nas teme ne "progutaju" kao sto znaju neke druge... Borimo se protiv lude teorije reposa vanzemaljaca koji u ljudskom obliku vladaju zemljom, kontrolisu sve i crpe nasu energiju dok zivimo u matrixu (ovo su tvrdnje reposfanova)... I posle jedan Kaloperovic kaze da se oni rukovode zdravim razumom a ne mi?! WTF?! Jedino nam je boss (Sal) malo ostrije nastrojen ali dobro.... Pozz ;)
    poshtovanje. Video sam da su te iznervirali ovi ludaci na temi o 2012. Samo da znas oni su svi pripadnici grupe koja sebe naziva Rendzeri i bore se protiv svakog ko je otvorenog uma. Nemoj da se povlacis nego budi sa nama koji spasavamo taj pdf od njihove tiranije.

pozzz
    ne znam za neku skolu wing chuna u zrenjaninu,ali koliko znam ima odlicna skola ninjucua...
    ako ne nadjes wing chun,onda ti najtoplije preporucujem Ninjucu .
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back