Astrodita

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• picture.php

Hvala draga moja,na podrsci....Ipak se sve razresilo,i doslo do zabune,jer taj neko ko je to rekao da je poslato sa mog naloga je zamenio nik sa girl koja mu je slala nesto bzv,pa mene pobrkase sa njom i tako napravise zbrku,avaj...No ,izgladilo se sve i nema vise opasnosti. :-D
    Pusti, videće i sami da je to bolest, kao što i fizički oboljevaju od HIV-a.
    Zensko nego sta, samo 3 cm niza od tebe, pa ako dodje do tarabe eto me, spremna da pomognem:) Dolazim i ja na paradu ali tek za sat-dva, odoh malo u goste:)
    Bas ti hvala za znackicu:) sada sam tek videla. Al' mi lepo stoji, sva sam ponosna,, k'o ona parada sto se odrzati nece:D
    Dugo mi je trebalo da procitam onih 100000 strana, ali sam zapazila tarabu:)))
    Dobar dan...Imam problem,draga moja Astrodita...Jedan od mojih prijatelja sa profila kaye da je juce dobio neke budalastine i nebuloye na pp,kao da je sa mog nika..ja sam kontaktirala i moderatora da iyvidi stvar,jer ja to nisam pisala i ocigledno je rec o yloupotrebi mog nika i nekog idiota koji hoce da mi nasteti,da ljudi pomisle da ja to saljem.Dakle,ako si dobila nesto tako,yelim da ynas da ja to nisam pisala i da ocekujem od moderatora odgovor sta i ko je taj koji to radi.
    pozdrav Astro :D:D:D

radim , radim , radim ...... i po malo setam .
    leto prolazi .... guzve vise nema .
    Lazarov otac je bio kod nas jedno mesec dana , posle njegova majka skoro toliko ....
    pa tako ja izvisih sa dolaskom u Bgd.
    cenim da me nece isto zeznuti za Novu godinu :D

najlepsi pozdrav ti ostavljam .... :D
    Draga moja Astroditice :-D nema sta da vam oprostim na nejavljanju..Svako je zauzet i ima svojih obaveza i to je ok...Hvala vam na divnoj slickici,bas je medena...Hvala vam od srce...I ja saljem vama jednu,da vam ulepsam dan...:-D veliki pozdrav,draga moja iz Vojvodine...:-D
    picture.php
    Nisam ni videla poruku na tvoju srecu:manikir:
    Meni licno ne smetas,zastupam stav da svako ima pravo na svoje misljenje. Ne cackaj mecku pa necu ni ja:besna:
    Zdravo Astro, nisam htela da ti dam praznu boun, već da kažem da taj članak u "pečatu" sve objašnjava. poz
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back