goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Slazem se sa tobom u potpunosti.Unutrasnja lepota je najvaznija,sminka je samo maska koja pokriva komplekse i laz.
    Ne dopada mi se ta gužva, mislim volim da sam okružen ljudima, ali na duže staze umara probijanje kroz tu džunglu, ma opterećenje je i sama pomisao na krkljanac, na planiranje proboja. :)
    Aj pa da na najbolji način to rešiš. Hvala ti, i ja tebi želim dobro zdravlje G. :) Potrudiću se da uzvratim poenčićima, zasluženo kao i uvek. :ok: Pozdravljam te. :)
    ZR je za životarenje, a ne za život. Pričao sam ti možda šta je primetio jedan čova iz NS, kaže da se pola ZR preselilo u BG i u NS, i skoro da ne greši. :)
    Jesi ti dobar? Ne znam kad ću uspeti da bar nekako vratim poenčiće, moraću da se angažujem oko toga. Hvala ti puno drugar. :)
    Zdravo ortak. :D
    Šalio sam se, neke zezancije lične prirode. :lol: Na sopstveni račun. :) Inače, NS je fenomenalno mesto za život, a BG je velegrad :super:, jedina i najozbiljnija mana mu je gužva, koja u NS ne dolazi toliko do izražaja. Obožavam NS. :D
    ma..bas sam se iznervirala...ja o beogradu kao centru vlasti oni o beogradanima ja o klin oni i mile o plocu...uzas
    ma moze da bude lepa tema..mene je dirnulo...al se naravno pretvorilo u tesku bezvezariju...brisacu spam dok mi ne dosadi heheheh
    Na moru sam napravila predivne fotografije, ali ne znam gde mi je onaj dodatak da mogu da ih prebacim u laptop:(Cim ga pronadjem,ubacicu ih u album:)Bas je lepo kad se stretnu istomisljenici:cmok2:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back