smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• E, sada mogu da ti pošaljem pp. Verovatno zato što sam novi član.
    Koliko se kreće cena lavirnita iliti kaveza novo/polovno i gde to da tražim. Nisam to hteo javno ako preporučiš neku firmu ili tako nešto. Unapred zahvalan.
    Ćao, moja drugarica pravi igraonicu pa je u potrazi za galanterijom za kupatilo. Htela bi da nabavi držač za toalet papir iz kojeg ne ispadaju papiri i za koji ne treba posebna vrsta papira već može obični iz prodavnice, zatim ubruse za ruke+nosač i papir+nosač za papir za WC šolju za jednokratnu upotrebu. Unapred hvala na odgovoru i srdačan pozdrav od Biljane
    Hvala na dobrodoslici. Malo sam u guzvi ovih dana, ali za onaj dvd sto smo se dogovarale, dace mi Tanja, posto ona stanuje u Beogradu pa nam je to prilika da se upoznamo i malo druzimo. Tebi hvala u svakom sucaju, a ako si ga vec narezala sigurno ima jos dobrovoljaca.
    Pozdrav
    ostavih komentar...mada skracen...ali bitno da mogu da pisem tamo... bravo jos jednom za tekst.
    Smeh,obzirom da tamo na blogu ne mogu,ovde ti kazem da si divna,da je tvoja prica o ljubavi i ...ljubavi divna. :heart:
    dobro jutro. ne znam sta se desava,ja jos uvek ne mogu da ostavim komentar.....
    ja ne mogu da dam komentar.......izgleda samo ti.
    prekontroliši da nema neki štriklir koji je nelogičan sa prvim
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back