Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Treće i Drugo, nema ovde gospode. Prvo, razvalila si... mislim, "And there was I, fragile and dreamy", mislim... ti si stvorena za završnu reč
Mislim još ovo - kupio bih ''Poeziju ekrana'', pošto sad sve knjižare zuje, bruje... ne mislim više... ćao!
Je l' bi mogla da mi pošalješ tu sliku koja ti je sada avatar, baš mi se dopada.
I naravno, sve pohvale za sliku u profilu i za avatar, kao i uvek.....
Nego, kako si mi?
Nešto te nema?
Ili makar nema mene, nemam pojma...
Promenićeš Svet do kraja Noći, PhoEnix, ili Sveta više neće biti. Niko neće žaliti, samo će pesme tvoje pepelom špartati, Porinuća & Vrtlozi... ČESTITAM i nastavljam da se Vrtlozima hranim...
Prriznajem kasnim mnogo nije u redu shvatam ipak ti zahvaljujem na tvojim komentarima.Ja tebe baš ne komentarišem a ima na ovom forumu pored tebe dosta dobrih pesnika nije da nemam vremena već sam u svađi sa kompjuterom.Mislim kompjuter tu ništa nije kriv samo ga ja slabo kapiram.Ali savladuću ja njega pa da se i ja oglasim.Ne mogu ni ja više da maltretiram decu da mi nalepljuju pesme.Hvala ti za sve i pozdrav.Nadam se da ćeš me razumeti.