Hexy Bee 06.08.2009. Pa šta fali Bebane, Bebane... Što mi daješ reputaciju ? Troši tamo na neke cure... Uzvraćam iza ponoći...ima prvi da dobiješ slatke bone...
Pa šta fali Bebane, Bebane... Što mi daješ reputaciju ? Troši tamo na neke cure... Uzvraćam iza ponoći...ima prvi da dobiješ slatke bone...
summer girl 93 06.08.2009. Malopre sam sređivala kuću, usisavala, brisala prašinu i evo sad sam na 4umu
Hexy Bee 06.08.2009. Veruj mi da sam već probala da ti dam Bebane, ali ne odobravaju mi...tek iza ponoći...OK ?
summer girl 93 06.08.2009. Meni su omiljene karte, fliper, a jedno vreme sam igrala GTA Vice City, ali mi je nekako dojadilo, ne znam ni sama kako
Meni su omiljene karte, fliper, a jedno vreme sam igrala GTA Vice City, ali mi je nekako dojadilo, ne znam ni sama kako
BIG PEOPLE 05.08.2009. E danas sam te nashla al sad nema shanse da te nadjem ae il mi daj link tvog profila il cju da ti dam moje ime i prezime pa dodaj ti mene..
E danas sam te nashla al sad nema shanse da te nadjem ae il mi daj link tvog profila il cju da ti dam moje ime i prezime pa dodaj ti mene..
Funny! 05.08.2009. Jasta, jasta.... E nemam brate, nism se odavno slikao. Ako nadjem neku poslacu ti...ali nista ne obecavam...
Jasta, jasta.... E nemam brate, nism se odavno slikao. Ako nadjem neku poslacu ti...ali nista ne obecavam...