Lacibg

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• laci, molim te, izbriši žuti karton koji sam pogrešno dao korisnici bela76. pozdrav
    To je fora iz casopisa CKM,kad oni to smeju da napisu u magazinu sto ja nebi smeo na glupom forumu? To je prva stvar,druga kad god sam se zalio na nekog moje zalbe su ignorisane ali zato kad drugi mene prijave onda ban,jel to nesto selektivno?
    Pozdrav da li bi moglo da mi se promeni ime na forumu krstarice sa sadasnjeg u drugo Klikeri
    Laci,niste nimalo pravican moderator. Temu ne mozete zatvarati u slucaju neslaganja sa njom. Ako ne zelite da diskutujete,nemojte drugima onemogucavati to pravo.
    Cestitam Laci. Napokon nekog normalnog da stave za supermoderatora. Bices odlican na toj funkciji. ;)
    haha hvala,al nije valjda da se samo deci svidja :lol: inace menjam te profile po motivu, a sadasnji motiv sarenisa je kandinsky :)
    iza teksta(bloga)... za malo raspoloženja... i ...prave ljubavi, neki prijatelji žele ostaviti komentare! kažu, da im to nije omogućeno.Predpostavljam - zbog neke moje greške. Molim pomoć, da bih je ispravio, i isto im omogućio ! Hvala
    sory, prvi deo rečenice izbrisan-isti problem, kao pre neki dan.Ne mogu se, uz moje tekstove ostavljati komentari, kažu.....a meni je žao, ....(nastavak u prethod. poruci)
    i nekim osobama, koje bi ih tu,vrlo rado videle!Molim Vas pomozite!Mislim da je sve dobro štiklirano, ali, kažu da komentare ne mogu ostaviti.I, jako mi je važno, da znam gde je greška;na ovoj bih hteo naučiti.Eh, mi početnici...:worth:;) ...hvala!
    druze,otkad to ne sme da se kritikuje vlast? smanji malo dozivljaj ipak ovo nije iran a tadic nije ahmadinedzad,znaci opusteno....
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back