K K kiko_car 31.07.2008. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, pa ja sam isao u taj razred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jel tvoje pravo ime maja?
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, pa ja sam isao u taj razred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jel tvoje pravo ime maja?
BIG PEOPLE 18.07.2008. Ma ja se smaram ovde... sve neki klinci imaju izmedju 2 i 7 god... josh je hladno napolju, stalno pada kisha...
Ma ja se smaram ovde... sve neki klinci imaju izmedju 2 i 7 god... josh je hladno napolju, stalno pada kisha...
M87 Orkan II 17.07.2008. E onda si pukla, jer ce ti stalno traziti da nesto placas, dok te ne istrose skroz.
#BR@Nk!CA# 17.07.2008. Rekla mi ona profesorka...ili shta je wec....da ce biti objawljeno 20.awgusta.ja nisam nikog stawila ,a ti?
Rekla mi ona profesorka...ili shta je wec....da ce biti objawljeno 20.awgusta.ja nisam nikog stawila ,a ti?
#BR@Nk!CA# 17.07.2008. Ne znam skim idem u razred.....zar nece biti objavljeno tek u awgustu.....znash li ti skim idesh ?
#BR@Nk!CA# 17.07.2008. Pa ewo me!!!!!Koliko sam ti puta rekla da me ne zovesh Branka!!!!! Shta ima kod tebe???????
Minnie'95 16.07.2008. Hi! De si ti? Nema te..... Sta radis? Sta ima novo? Sta ces sa skolom da uradis, mislim sta si upisala?
Hi! De si ti? Nema te..... Sta radis? Sta ima novo? Sta ces sa skolom da uradis, mislim sta si upisala?