Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To je fora iz casopisa CKM,kad oni to smeju da napisu u magazinu sto ja nebi smeo na glupom forumu? To je prva stvar,druga kad god sam se zalio na nekog moje zalbe su ignorisane ali zato kad drugi mene prijave onda ban,jel to nesto selektivno?
Laci,niste nimalo pravican moderator. Temu ne mozete zatvarati u slucaju neslaganja sa njom. Ako ne zelite da diskutujete,nemojte drugima onemogucavati to pravo.
iza teksta(bloga)... za malo raspoloženja... i ...prave ljubavi, neki prijatelji žele ostaviti komentare! kažu, da im to nije omogućeno.Predpostavljam - zbog neke moje greške. Molim pomoć, da bih je ispravio, i isto im omogućio ! Hvala
sory, prvi deo rečenice izbrisan-isti problem, kao pre neki dan.Ne mogu se, uz moje tekstove ostavljati komentari, kažu.....a meni je žao, ....(nastavak u prethod. poruci)
i nekim osobama, koje bi ih tu,vrlo rado videle!Molim Vas pomozite!Mislim da je sve dobro štiklirano, ali, kažu da komentare ne mogu ostaviti.I, jako mi je važno, da znam gde je greška;na ovoj bih hteo naučiti.Eh, mi početnici... ...hvala!