smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Draga moja izgleda da su se svi slozili da datum bude 05.07. a mesto Zrenjanin, pa ti vidi i javi tacno za mesto i vreme okupljanja, pa da se onda dogovorimo o ostalim detaljima.
    Pozdravi mamu i pozeli joj brz oporavak. Neka se sada cuva i nista ne radi.
    Inka je vrlo prijatna mlada devojka, ali neka mozda to ostane za drugi put a ti pokusaj da sredis ovo sa Carskom barom. Samo neznam za kad. Evo i ja cekam da mi se svaki dan javi brat iz Letonije jer on planira da doputuje, da bude par dana u Beogradu pa da me pokupi i vodi negde na more ili kod nas ili mozda u Grcku. Mozda bi moglo sada za vikend ili 05.07. Ja mogu i radnim danom ali mislim da one koje rade tada ne mogu sem ako nisu na godisnjem.
    Drago mi je sto ti je mami bolje. i neka odmori jer koliko znam iz tvojih prica kuci bi odmah nesto radila.
    Neznam ovo za izlet. Mislim da bi sada mozda bolje bilo da se nadjemo negde gde ima i kuca- mozda kod Inke kako je predlozila, a na jesen kad bude malo prijatnije vreme da napravimo neki izlet. To kazem zbog toga sto je sad ili ovako kisovito ili prevruce da se bude ceo dan napolju. U svakom slucaju kako svi resite ja cu biti zadovoljna
    Kako ti je mama? Da li je jos uvek u bolnici?
    Zasto si pitala za Carsku baru? Imas li neku kombinaciju?
    Mislim da je to divna ideja, ali i da mesto nije bitno vec ljudi koji su u njemu.
    Evo jednog narodnog leka koji pomaza ciscenju krvnih sudova od zakrecenja.
    Uzmes 28 cesnjeva onog sitnog domaceg belog luka. skines mu samo onu spoljasnju prljavu ljusku i tri limuna sa korom. Sve to iseckas sitno u secku i ubacis u 1l prokuvane ohladjene vode. Ostavis da stoji 12h a onda zagrevas do kljucanja. Nesme da prokljuca i opet ostavis da stoji 12h. Procedis i to treba piti na taste po 1dl.
    Ja sam to pravila muzu i posle dve ture kada je bio na snimanju karotida lekar je ustanovio znacajno poboljsanje.
    Probaj, ne moze skoditi, nije skupo a ni tesko za spremanje a moze pomoci.
    Zao mi je sto ti je mama bolesna. Ovo vreme jako tesko utice na bolesnike i starije osobe pa se uglavnom lose osecaju. Nadam se da ce to brzo proci i da ces odahnuti.
    Hvala za ono veeliko srce. Coveku postane toplo ne dusi kad shvati da ima nekog kome je drag i bez obzira na kratkocu poznanstva veruj da je to obostrano
    stvarno puno hvala,jer podrska ove vrste puno znaci narocito kad si na izmaku snage i mislis da upadas u monotoniju.
    aha ti imas igraonicu (ovde dodje smajli sa sijalicom na glavi kao Proka Pronalazac ) a ja otpuzila Teta Iru! :hahaha: :hahaha: :hahaha: verovatno se i sad smeje!

a i ja .. .:hahaha:
    Hej M, super smo.. odlicno.. hvala sto pitas. :) Svratim ali jako malo vremena imam.
    Zvala sam te danas, ali nisam dobila, puno vas pozdravljam i :cmok:
    Pa nesto sam zeznula kad sam kucala tekst u blogu. U Tools baru, imaju neke opcije vezano za slike. Ukacam ja svoj problem u google i nadjem na nekom forumu isti, i moderator objasnio sve. Uradim po uputstvu i resim problem.
    BB kod je uključen
    Smajliji su uključeni
    kod je uključen
    HTML kod je isključen
    Ove su mi opcije ispisane ispod, a koka mi je napisala da nije negde iskljucen HTML kod. Ja to nemogu da menjam, a valjda je administrator to video. Mozda tako treba da stoji? Ne znam vise sta da gledam.
    Izvini sto te smaram.
    Kod mene nema promene. Pa ne znam sta bi moglo biti na kompu. Uclanjena sam na par foruma van Krstarice i sve radi kako treba i avatari i slike, jedino ovde to nemam.
    Javljam kada lubenice počnu da se prodaju.A tebi se nadam,kada forumašice budu dolazile na lubenice...I to javljam datum,čim ga budem znala.
    I to sam probala, ali nemam problem sa tim. Znaci normalno pisem poruke, dobijam, ubacujem slike.....
    Samo mi ne prikazuje ni jedan avatar, nemam smajlije, ni prikaz slika u albumu (ni mom ni od bilo kog clana), nemam opcije da dodelim reputaciju, ni onaj kruzic sto pokazuje da li sam na netu.
    Koristim Mozilla Firefox. Da je nesto do kompa, onda bi bio problem i na drugim forumima. To mi se desilo kad sam napisala tekst u blogu i poslala. Da li sam mogla tu da poremetim neku funkciju?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back