Astrodita

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• ej pazi ovo...nakacim ja na profilu moju sliku za gledanje :) i bas to vece naidje Mira :manikir: ...zena bre za malo da dobije srcku :eek: toliko se jadna isprepadala i vristala :besna: da sam se i ja uplasio i od sebe i od njene vriske :hahaha: i kud cu sta cu brzu sklonim tu sliku :sad2: da se jos neko ne isprepada :dash: ni ja se bre od tad ne gledam u ogledalo,:hahaha: sreca nadjoh ovog Sofronija sto se svakoj koki svidja pa sad misle da sam i ja tako lep kao on:rotf::rotf::rotf:
    ohoooooooo...pa ko je to nama dosao...Astrodita :klap: pa dobro nam se vratila devojcice :cmok: ti bas zaglavila tamo gde si bila...a da nisi kojim slucajem zaboravila put do nazad,pa ti trebalo vremena da se setis...a...:hahaha: bilo kako bilo,mi te cekali i sacekali :super:
    Hvala draga :),trudim se da ne propustim nista od svega,jer sve je samo sad ;)..Nadam se da i ti uzivas u iscekivanju leta i nekog lepog i romanticnog letovanja.Veliki suncani pozdrav od Rev i viliki ljubac :cmok2:

126.gif
    Стигла сам са пута пре непун сат... све вас љубим, и од срца захваљујем на честиткама за рођендан! :hvala: :heart:
    Пишемо сутра...
    konzab 1 nema blage veze sa konzab...ne znam sta ti je ta rekla..al sta god da kaze pitam se samo kako je tako nemastovita da uzme i nik pa cak i sliku avatara..mislim stvarno da covek poludi
    E,jesam izlapetis nacisto,umorih se vise,ovo zaboravljanje bre bas naporan sport,samo se setam tamo-vamo...pa ja zaboravio i cokloadu...ccc...cim se vratis sa odmora podsetime da pocnem da pijem memoril:hahaha:

141_img_heart.jpg
    Ma vidim ja kad sam dolazio da sam nesto zaboravio al musko matoro pa izlapelo pa ne moze da se seti sta i tek kad sam ti odpevao pesmicu i izljubio te ukapirah da sam zaboravio cvece:dash:a bez cveca ne ide bre jel tako...tako je :D

g101rrouge.gif
    Srecan rodjus i neka ti se sve zelje ispune :D.
    Ja ti zelim da i dalje ostanes dosledna u pisanju duhovitih, originalnih i pozitivnih postova :rodjendan::vatromet:
    Auuu....Astro bre,vidi koliko te samo nas voli...pa mi napravili zurku u tvoje ime...srecan ti srecan rodjendan devojcice!:cmok::cmok::cmok:

• Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back