VENIX

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Za razočarenje mislim da nema drugog rešenja nego "progutati knedlu" i probati da kreneš dalje...
    Hvala ti, veoma si pažljiv i drag...ako mi bude trebala pomoć i ako budeš tu, obratiću ti se...

Mada, bolje je prihvatiti sudbinu onakva kakva jeste, u početku bude teško, kasnije se valjda navikneš...
    Teško je živeti bez nečega što je deo tebe, znači trebaš da budeš svestan da ćeš ostatak života živeti bez TOGA nečega...:lol:

Malko sam ga zapetljala...:mrgreen:
    Ma, drži mene to (ne)raspoloženje već duže, manja ili veća razočarenja...
    Trudim se da gazim po tome, ne bih želela ponovo da uđem u "mračan tunel"...
    Nego tako, skrpim polako komadiće sebe pa probam nekako da krenem dalje...

Hvala ti što pitaš, lep je osećaj kada je nekom stalo...naravno mislim drugarski, nemoj odmah da se ufrkišeš...:lol:
    :cmok2: Pa ni meni ne znače baš tolliko, a opet lepo je kada se neko seti...:D
    Nego, meni bude žao kada ne mogu odmah da uzvratim, jer se dogodi da kasnije zaboravim...

Pa dobro ti si ozbiljan poslovan čovek, ja sam free (ne radim) pa mogu da koristim melodiju koja mi se sviđa...:lol:
    Nemoj bWe, kada ti kažem...nego jesi li video moje albume, imam od juče i OCC Chopper-e...:per:

:lol:
    Pa nisam ja baš načisto tužna, to je više splet nekih čudnih osećanja, nadam se da je trenutno samo...:lol:
    Važi, sweet dreams i tebi i naravno srećan put i mirno more ti želim, idem sada :cmok2: :heart:

:cao:
    Ma nešto nas zezali ovi sa kablovskim Internetom, bili neki prekidi i juče i danas...
    Evo još malko i idem da pavam...;)

Ideš u Rim, baš lepo, slikaj svašta nešto lepo pa mi pokaži...a možeš i neki dobar kapućino...:D
    Pa dej si ti, bio si na putu ili tek ideš ? :D

Da lepa plažica...obožavam takve plaže...:lol:
    Da dobri su i na Adi, vozikali smo se pre dve nedelje...
    Idete na putić, mmm blago vama...:klap:
    Aloha..:D

Baš lepo što ste imali gde da idete za 1.Maj, mi smo bili kući.
    Danas smo se šetali po Kališu, gledali neku izložbu fotografija.
    Vozili se vozićem po Kališu. Baš je bilo fino, a i vreme je OK.
    Pa zašto lupaš glavu ako imam lepo ime ? :neutral:

Pozdravi mi imenjakinju...;) Stidljivko...:zplez:
    Jaaaooo, fantastične su...:eek:
    Negoooo, nudiš mi tako opake stvarčice, a ja ne znam da li sam te pitala :
    Kakoooo se zooveeeš ? :rumenko:
    i-love-chocolate.gif

Ma nisi trebao srećice moja...:heart:

I ovo treba da se odnosi na tebe, ti voleš čokoladu, kuku nisam se valjda zeznula...:eek:

thankyou-1.gif
    posedujem sigurno preko 100 fotografija, sakupio od svih ostalih koji su slikali.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back