goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• E, zdravo...
    Imam samo jedno pitanjce...
    Preporucio si film "The children".
    Stvar je u tome da imam taj horor, a nemam prevod za njega.
    Imas li ti slucajno titl ili si gledao bez njega?
    a šta ćeš mentoli upoređuju Annu Oxu sa Karleušom....:dash: a onda me još vređaju, moje roditelje...
    a verovatno nikad nisu ni čuli za San Remo i Annu Oxu :roll:
    ono doselili se u BG iz neke wookoxe8ine gde su celoga života slušali neke cajk-babe sa Granda:hahaha:
    Ma nisu pogodjene, znaju sve zene da je istina to sto kazes, pogodi nas samo kad shvatimo da nam je neko otkrio taktiku i da cemo u buducnosti sve teze i teze moci muskarcima prodavati nesto za nesto. ;)
    Zasluzio si.
    Konstatacija ne samo da je duhovita nego je sasvim na mestu. Zena sam al' priznajem da si u pravu. :)
    pa ja bas ne verujem da ce zapinjati posto nikome nije u interesu da opstruise postupak rehabilitacije DM ,tim pre sto su svi osim SPS jos onomad glasali za izjednacavanje ratnih penzija i to , a SPS je ionako na lancu i rade sve sta im se kaze , tako da ocekujem da ce ova odluka glatko proci ,mada bez nekog znacajnijeg odjeka u javnosti , sto i ne cudi sa obzirom u kakvim nam je govnima drzava .
    a jel? :hahaha:

ajd da i to još vidim...samo ništa kontra Tita da mi ne govore...neću ni ja njihovog Dražu da "diram" :lol:;)

PS a što se tiće splavova....znam da ih ima na više mesta i da su oni beogradski najpoznatiji...al meni se ovi zemunski više dopali...bar po slikama...e sad ako su to suviše stare fotke...e to je onda druga stvar :mrgreen:
    Hvala, takođe. :) Sad ću i ja na spavanjac, petljao sam se čitav dan sa zubarkom, nisam za život...
    Pozdravljam te Goksi.
    a jel ima u kojoj drugoj boji....osim crne? :mrgreen:

bio celu srednju školu "darker"... dosta mi je "crnila" :hahaha:
    Laku noć drugar. :) I meni je bilo drago. Čujemo se.
    Isti slučaj, ja sam počeo sa 16 godina da nosim dugu kosu, pa sve do 19 - te, a nakon toga samo povremeno, dobro mi je stajala. Sad ne mogu, osedeo sam...
    Taman posla goxy...ali me žalosti kad osetim da nekog nešto muči..
    evo nešto lepo za tebe..nadam se da će ti se dopasti..:)
    Držim se tih nekih živih i brzih pesmica, bez obzira na žanr. Da nije tako flipnuo bi. :) I kad mi je sve potaman, i kad mi ništa ne ide ne mogu da slušam sporu muziku. Ali poštujem svačiji izbor, često me prijatno iznenade tuđi muzički ukusi, volim da čujem nešto novo čak i ako mi se to ne dopadne.
    Ti jesi vedra osoba drugar, zbog toga se kapiramo. :ok: :)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back