Acting_Me

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ma ne... nemam ja taj problem sa ličnošću...

Srećo, pa šta tebe muči? Šta oni rade? Jaoj, živote, što si tako naopak?!

Grrr. Ma meni je odnos sa majkom odličan, ali ćalac... u zavisnosti od raspoloženja... O_o

Nego, neću više da se žalim. =))

Slipknot? Bolesnice. :lol:

Draga, napokon sam te uhvatila ovde. I drago mi je zbog toga. =))
    Budi mi pozdravljena, ali ja moram ići, sutra idem u školu.
    Ako imaš neke probleme, jer mi tako zvuči ovo, budi jaka, jer znaj, uvek posle kiše dolazi Sunce! :*

Nataša
    Волим све што ми допадне руку.:)
    Скоро сам читала нешто од Трејси Шевалије,а сад читам од Марије Јовановић-Довољан разлог.Иначе имам и њене претходне књиге.
    Ah, svašta.

Danas sam se videla sa Brooke. :heart:

Sutra se udajem ( i sad sam to saznala). O_o :lol:

Svađam se sa matorcima, sa drugovima, pripremam za prijemni, držim djetu is ve sam deblja i osećam se kao balon koji stoji naspram igle... Svaki čas ću da puknem... samo viđe ne znam da li od sreće ili besa, sve je izmešano...

Kod tebe?

:*
    Никако те нисам питала шта волиш да читаш?
    И моји некад умеју да буду страшно тврдоглави око неких ствари.Ужас.
    Сад би требало да се преслишам неке формуле за сутрашње такмичење из физике.:)
    Ти?
    Драго ми је што сам ти драга,и ти си мени.:)
    Како иде с родитељима?
    haha a umem da se prepirem, ja sam glavni u vecini stvari, jer umem da se postavim kao sef, mislim ono..pro! :)) lol ali ja sam visoko humana osoba, i nadam se da cu videti svet u harmoniji, medjusobnoj toleranciji, posvecen napretku nauke i umetnosti, kada ga budem napushtao. lol what about yaa?
    ccc eto kako se loshe zakljuci o ljudima kada ih neko ne poznaje...Ja jesam devica bik, ali mi je Merkur u kvadratu sa Plutonom u Skorpiji, pa zato znam da se razbesnim na recima. Lol, a u stvari sam vodolijasto orijentisan. Lud sam za slobodom, pravima, buducnostcu, naukom, gay pravima itd. ^__^
    Ја сам била убеђена да је клавир.:rumenko:
    Волим ту песму кад је Штулић пева...
    Некако ми делујеш смирено,као нека божанска смиреност и стрпљиво,а свираш клавир,дакле производиш божанствене тонове...Не знам али стоји ти.:)
    Ита Рина је била мојој баки драга глумица из Словеније,али су ми дали име по умрлој прабаки.
    У сваком случају није лоше!
    Чини ми се да ти стоји то име.:)
    Ја је требало да се зовем Рина...
    Хвала,_________.(Не питах како се зовеш?)
    Јована.
    Ма сигурно ће уписати.
    Плус што Биља прима класу,а она је најпознатија по тој деци.
    (Калина Ковачевић,Вук Костић,Нада Мацанковић...)
    Па хоћеш излазит' на испит?
    Хвала за поене.Не бринем само не сматрам је ни за трећину квалитета какав има један дечко који ове године полаже,а можда баш због ње неће успети.:)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back