MuskoSamBre

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• :rtfm:neke stvari ipak ne mogu da zaboravim. sj...o mi je najepše godine devojaštva svojom "velikom politikom i svojim ideološkim i herojskim uspesima". džaba vam sve,može da priča ko šta oće,al ja sad mogu da uzmem kredit,kupila svoju kuću, sipam čorbe i vozim auto,kupim šta hoću i koliko mogu. a onda....ljudi čini mi se brzo zaboravljaju,nema : ulja,hleba,mleka praška za veš,brašna,šećera,benzina(seti se samo redova na pumpama i čekanja danima na 5 litara). ja to ne mogu da zaboravim,imala sam samo 19 godina i život sam trebala da živim punim plućima,ali mi nisu dali. hvala lepo, meni je danas dobro. nije super,to znaju i vrapci na grani,ali je fakat puno,puno bolje. hvala na pažnji.:rtfm::rtfm::rtfm:
    Po nekad.Ali kada sanjam....ne bih snove menjala ni za sta.U njima imam sve sto mi nedostaje.Pri tom,niko ne moze da mi pokvari dozivljaj....osim sata! :bye:
    Ako imaš žalbe na moju moderaciju i/ili selektivnost obrati se supermoderatorima i administratorima.
    Mislis?Verovatno su mi mladji nabacili kompleks.Gledajuci ih kako i sta sve rade...i kojom brzinom...To su oni koji imaju 37-,a ja koja sam 37<x<42...:kafa: Ja cu lagano.
    pozdrav:)
    Хвала!:hvala:
    Још једном: '' Све што хоћемо, то и можемо!''
    У то име :klap:
    ВИДИ АЈ ШТО ГИНЕШ,АЛ ИДЕМ И ЈА СА ТОБОМ ДРУГ ЈЕ ДРУГ КАД СИ КРЕНО ТЕРАЈ И ЗОВИ УПОМОЋ КАД ЗАТРЕБА
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back