Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja sam stavrno porazena njihovom neobejktivnoscu i mrznjom..kakva patologija..kakvi isprani mozgovi..kakva mrznja usadjena u genetski kod...neverovatno..dobro si joj rekla..ja na natasu kandic ne mogu da trosim reci..ali veruj mi to je lik koji bih rado istukla..a inace se grozim svake vrste agresije..dakle nju bih tukla da ne bih trepnula
hehe ma ko je bre sisa...nego sestro slatka..ja moram da idem da legnem pocela da me bole rebra..izgleda sam se ja ipak i dobro izubijala..a pzai jos sam nosila i lap top u ruci pa kao da ga ne razbijem ja drzim njega umesto da sam ga tresnula a cuvala svoje pedu..e kad sam zena kreten heheh
lepo spavaj kad god legla..pa se pisemo sutra..ja moju prvu jutarnju kafu uz forum hehehe pozz
pa nista narocito..malo sam se pridigla iz kreveta..gripa popustila..ali hehehe uspela sam u rodjenom stanu da padnem sa stepenica i ubijem se ko zvecka...smotana