Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Aha, nisam to znala. Odgovor na moje pitanje je stigao od tebe Čitam tu temu ponekad, ali nisam obratila pažnju na to što ti kažeš. Ja imam utisak da je na našoj temi baš zanimljivo (da ne kažem baš da mislim da smo mi baš zanimljive)
Mene Muso nije uopšte vukao da ga čitam, nego mi je bilo ponuđeno, i ja reko' -ajd. A bilo mi je lakše kad mi je i ta žena koja mi je pozajmila knjigu rekla da i njoj nije nešto, nego da su neke druge bolje. Ja sam u prvi mah mislila da ona hvali ovu koju mi je pozajmila, ali ne. Sve u svemu, preskoči Musoa slobodno
Sa tvojim spiskom na 23 str koji pretenduje da poraste I svim knjigama koje čitaš, prosto si neuhvatljiva! ja uspevam da sastavim 2-5 nedeljno, i to su mi najlepši trenuci u toku dana ( uz provale mog trogodišnjaka)! Veliki
Ooo, draga Lamar!
Saljem i ja tebi pozdrave, i nadam se da si ok.
Citam ovih nedelja autobiografije i biografije Erika Kleptona, Bouvija, Kita Ricardsa. Uuuziivam, bas!
Hvala Jeste taj posao danas veliki problem, i znam da ima i dobrih slučajeva, ali mora se biti obazriv... Biće valjda nešto..Ako ne ovo trenutno, nešto drugo će biti
A za upoznavanje - biće mi drago Kad se namesti situacija ili za sajam, što kažeš