Zadovoljna domacica

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Hvala, ZD, puuuunoooo hvala :zag:
    I zaista nije bilo teško uklopiti one petougaonike i šestougaonike, mada je bilo malo mozganja kako konstruisati petougaonike, ali mm je to perfektno uradio.
    Hvala još jednom, najiskrenije :zag:
    Malo sam preterala... sa sve "razbijanjem lončića" pa sam obrisala ;)
    Nije baš primereno
    Hvala, draga. :)
    Eh... mnogo je "doktora" za mnogo šta ... naročito na Internetu!
    Realno, ovo zaista ne mora svako da zna i ko se time nije (ozbiljnije) bavio i ne zna.
    Ali zato bi svako ko koristi Internet trebalo da zna koliko su informacije sa XY sajtova neproverene, proizvoljne i krajnje nepouzdane.
    Drugo, ako aktivno učestvuješ negde, onda uglavnom znaš i ko su ti sagovornici... odnosno jesu li ili ne skloni deljenju informacija o kojima pojma nemaju.
    E sad... moja baba je imala jednu sjajnu izreku: "Tvoja volja - kod tebe" pa nek' svako bira šta želi... da vidi, čita, veruje... konstruiše :zcepanje:
    Znaci nisu nesto, samo ih puno ima z:cry:
    Ma to su jos od proslog postavljanja koje su zaboravljene, sada ove nedelje nisma toliko puno imala kao dvije prije toga. Mada, evo me opet cekajuci noc uz figurice :zgrudvanje:
    Rekoh i na temi... Svako ima pravo da ono što želi deli sa kim želi - ali je krajnje degutantno ispisati pet postova ne naku temu i na kraju završimo sa receptom na PP! Bar da je neki recept :zroll:...
    U krajnjoj liniji, šta bilo ko sa takvom logikom traži na forumu? Tuđe hoću - svoje ne dam?!
    Kao i u životu: Svuda nas ima svakakvih... ne treba se zbog toga nervirati z;)
    Poljubac i sve najbolje... za tebe i sve koje voliš!
    Hvala draga moja!!! Sve naj najbolje tebi i tvojoj porodici od Kozlina z:gs: vidi kako je sladak ovaj smajlic
    Gdje mi idete veceras? Lijepo se provedite, nama je Duki boelsna, ima temp grlo je boli, pa idemo do mojih, pa kod babe, vidjecemo kako ce ona da se ponasa.
    Ljubim
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back