Sara_

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Eh, familija, ne spominji mi to! :thumbdown: Najbitnije je da je sa bebom sve u redu, tipa, zdravo srce, dva oka, dva uva, jedan nos, jedna usta, po 5 prstiju... Šalim se, ovih dana mi nažalost leži crni humor. Najbitnije je da su i mama i beba žive i zdrave.
    Hvala. I drago mi je da sam mogla da budem bar nekome bar od neke koristi. Kakva je bebica? :zaljubljena:
    Opet, zavisi od sume kojom taspolažeš za tu namenu. S obzirom da stvarno mizeran procenat beba prođe bez grčeva, možeš da kupiš neki lepi termofor, radosnica (onaj bebin dnevnik) je uvek dobar izbor, neka lepa i pametna igračka tipa Fisher-Price ili Chico (računajući tu i one vrtuljke za krevetac)... Zaboravi na nakit i krpice, eno mi je puna kesa nekih zlatnih drangulija a neke komade odeće nisam ni stigla da joj obučem. Ima onih finih kompletića tipa Disney gde imaš spakovane na jednom mestu češljić i četkicu za kosu, grickalicu za nokte, pumpicu za nos, flašicu... ili komplet kozmetike za bebu-šampon, kupka, ulje, mast protiv ojeda... Milica je još sa 4 meseca dobila lutku bebu i sad se igra njom a mislim da će joj ostati jedna od najdražih lutaka još dugo, dugo...
    Dušica! :zaljubljena: Prosto mi dođe da rodim još jednu bebu, samo me strah da ne bude bata, više volim seke, slađe su mi... :cao: Ako ti treba savet oko kupovine poklona, smisli sumu pa pitaj, relativno mi je sveže. ;)
    Rado... ali još uvek ne znam možemo li da stignemo...
    Iskreno se nadam da ćemo uspeti... ali bez Mice.
    hej! z:)
    nekog i to zanima! z;)
    Ovih dana sam imala toliko posla da nisam stigla ni da spustim d... na stolicu z:D!
    Bolje sam, osim što me od juče grlo jako, jako boli, toliko da sam se noćas budila od toga! z:(
    Mislim da je od jutros bolje... ispiram grlo jabukovim sirćetom, nalivam se čajevima i medom... nema posla pa imam i vremena da malo odmaram.
    Ljubim te i hvala što brineš! :heart::kiss:
    pa sad na ovoj slici nije dremala.........ja moje uvek na neku foru smirim i tad su super......e i slatko ti je ime za psa.......:)
    uuuf........slika je prelepa.:)......ala je fotogenican pas:)..............kamo srece da moji tako dooobro poziraju:D...........a kako se zove?
    zvala je neka zena sto zivi blizu nas....jos u petak...trebala da dodje u subotu u 3 popodne,ali niti je dosla niti se javila z:((
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back