Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Svakako je obaveza ali mislim da sam sposobna da se izborim. Ali dosađivalo bi mače Gizmu a Milica mačetu pa ćemo ipak da sačekamo bar do proleća. A Bili je jakoo brzo skontao za šta služi "noša" sa posipom, to moramo da ti se pohvalimo.
Da, imamo mačora u radnji ali ja sam razmišljala o jednom mačetu za kuću, da nauči Milicu da ne može da maltretira kako koga hoće... A Dejan mi verovatno ne bi ni dao mače, sve da ugine gladno na ulici! It's that bad.
Da, mislim za macu. A i Antihrist ih ne bi razdvajao a ja bih sa mimi's dad morala da se ubeđujem i objašnjavam i za jedno mače a 3 su već van svake pameti.
Sasvim slučajno sam danas proverila mail, inače to jako retko radim... Onaj tvoj predlog je nemoguć, pitaj Micu zašto, upućena je do detalja. Ukratko, znamo se od ranije i reunion na Forumu nije protekao baš najbolje.
Lepo što ti se svi]a mašna koju sam "natakla" Doni (mi je zovemo i Milica... pogodi zašto ), ali još više me raduje što ti se sviđa moj šašavi džukac!
Hvala... i tvoja Sara je izuzetno lep pas
Da ne spamujemo više Milinu temu, nisam u kontaktu s njima, niti sa ih viđala ili čula nešto o njima, ne šetamo više tuda gde smo se sretali a i ne krećemo se u istim krugovima... Mogu da se raspitam pošto je KV ipak relativno malo i mi, čaršijani, se uglavnom znamo makar iz viđenja pa ako nešto saznam, javljam!
Kako je matora slatkica? Cmokni je u naše ime! (Sigurna sam da bi je i Gizmo pozdravio, uvek su mu se sviđale visoke devojke-bio je jedno vreme smrtno zaljubljen u jednu rotvajlerku )