ladyns

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Hvala ti draga moja, mada sam Tomu zaboravila brkove, mislim, sjetila sam se ali malo kasno, najbolje neku zicu probosti kroz njuskicu, ali naravno da to nisam mogla kada je glava vec bila dibidus suva, nema veze
    Hvala draga, tu tortu sam imala veliku tremu, jer mi je to bila nova mušterija, koju mi je poslala moja mušterija. Malo komplikovano: moja kupuje od mene Barvallo ukrase, pa nije stizala, pa mi je poslala mušteriju. Morala sam da pečem i na probu, na degustaciju, pa ovo, pa ono. Na kraju je super ispalo.
    Ha,ha,ha!!! Stvarno ne znam sta je sa slikom, u kompu mi je normalna :D Hvala puno na bonici :cmok2:
    Hvala ti draga moja, morala sam barem nesto da promjenim, stalno traze te trakice na donjoj i kruzice istih boja na gornjoj, pa barem u necemu da se sve to razlikuje, super sto si primjetila, ideja je znaci uspjela
    ja sam polako ali sigurno i muza ubacila u posao,specijalizovao se da maze fil i da izravnja tortu puter kremom.da mi on ne pomaze toliko stvarno bi bila u haosu.ja bi trebalo tek u januaru da pocnem da radim(dve godine sam na placenom zbog treceg deteta)ali sam pocela pomalo da menjam koleginice..e sad to malo se pretvorilo u malo vise ali kao sto si rekla svaki dinar dobro dodje.ma bitno je da mi i uzivamo u ovome sto radimo.pozdrav i srecno....
    hvala puno,pravim je od plazma torte ali moze i od cokoladne ,bilo koje cvrsce,sada nisam imala vremena za to jel je narucena danas za sutra sa jos jednom tortom,a pri tom sam isla na regularan posao od 2.moj muz poludi kad primim takvu narudzbinu al sta da radim,ne mogu da odolim.jeste topljeni secer na zici koji povezuje tortu i konzervu.a limenku sam sama ispraznila,posle posla...uf al je prijalo.hvala draga jos jednom...koliko jos do bebe ima?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back