Sunny77

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • slatkiši ćao..hvala na lepim željama......ono za batu ili seku mi je najdraži deo,hvala,trudićemo se...iskreno se nadamo da će nam se trud i uroditi plodom...ljubimo vas,a ti predaj pusu bebici...cmokić....
    Zenska, tebi i porodici zelimo Goran, Marta i ja SVEEEE NAJ NAJ!!! Da vam se ostvare sve zelje, svi snovi, da nam budete zivi, zdravi, cili, mili, puno ljubavi, para, da sve uvek dobro prodje, a da vas zlo zaobidje! :D :zurka: :vatromet: SRECNA NOVA!!! z:dm: z:bv: z:dd:
    SREĆNA NOVA GODINA TEBI I TVOJOJ PORODICI I NEKA SE OSTVARE SVE ŽELJE I SNOVI!ŽELIM VAM ZDRAVLJA,LJUBAVI,SREĆE I JOŠ LJUBAVI U 2009. GODINI!z:bv::ukras4:
    ćao..izvini što kasnim sa odgovorom,ali mi je istekao internet paket,pa sam tek juče uplatila novi...daaaaaaaaaaaaa,baš je porastao ovaj vrag mali,pre neki dan gledala fotoalbum,juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,koja promena čoveče,nije isto dete...elem slatkiš je pravi,dečak kakvog sam oduvek želela,sa jasnim karakterom,veoma luckast,uvek u pokretu...ma uživancija...a ja počela malo i da raduckam,,,polako se privikavam da ću od januara opet raditi...eh,šta je život,prošla je ova godina samo tako...želim ti i tvojim anđelima prijatan vikend...
    E bolje smo sad... evo sad idem da predam urinokulturu i bris... :roll: 6:15 ujutru.... zaspacu im tamo na stolici! :hahaha:
    Kako ste nam vi?! :cmok:
    Joj dragi nasi, Maki i ja zavrsile u bolnici jutros :sad2: imala sam tako uzasno jake bolove, prestravila sam se... :eek: na karju ispade da imam upalu besike i sad sam na leku (Palitrex) i pijem caj od Uve :dash: uzas... a bas sam u bolovima i sva sam fuj... :besna: hvala Bogu sa Maki je sve ok, ona lupka, CTG je bio normalan, samo sto ga je isutirala :hahaha:
    Nadam se da ste mi vi dobro... :cmok: mislimo na vas, ljubimo vas i jojimo... :heart:
    Aaa neeet :sad2: pa ja vidim tebe nema i jos se zabrinuh! Ajd aman zeno da se cujemo! Bas sam te uzelela... :zag: Goga je dobro, drzi se, Maki i ja isto guramo, imam visok pritisak pa sam na dijeti i lekovima :sad2: i eto... sta bre ima kod vas?! :cmok:
    Ajooooj opet bolesni?! :sad2: :dash: ma svasta vlada i u Becu i u Srbiji! :roll: stvarno uzas... zelim vam da mi brzo ozdravite!!! :cmok:

    P.S.: trazi Anju Miletic na face-u :klap: :D
    Ajd upalicu fixni, pa cemo se dogovoriti kad da me nazoves... vala dugacko je za pisanje! Posalji mi pp da se dogovorimo... :cmok:
    Jaooo daaa srecan rodjendan bebironu!!! :vatromet: :vatromet: :vatromet: ja zaboravila oprosti... :sad2:

    Ma znam, sje.bala sam se ko debil... necu vise... :dash: nemoj me jos i ti grditi... :sad2: CMOK od nas dve... :cmok:
    Si videla Lepoticu kako izgleda?! :D eto zavrsih ja moje 2 skice... sad idu nove skice i novi crtezi! :heart: CMOK od nas... :cmok:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top