Mom dragom, i nikad prežaljenom forumskom prijatelju Laciju srećnu novu 2009. godinu i da počiva u miru, slozi i veselju želi njegov bratanac od šuraka pašenoga na sestrića od jetrvinog brata od muške tetke KOLEGA IVAN.
Laci, bio si mLogo dobar čovek, svi smo te voleli i nikada te nećemo zaboraviti i prežaliti. Uvek si uspeo da nas nasmeješ na forumu, pa čak i kad bi se naljutio i nekog forumaša opomenuo, kaznio ili banovao mi smo te razumeli i to ti praštali jer smo znali da si bio nervozan ili izazvan ali u duši si bio dobar čovek i moderator. Uvek kad sam ti tražio doze ti si mi ih davao, ponekad i duple iako si znao da kad primim dnevnu dozu postajem još luđi nego što sam bio pre doze. Jesi se rodio u vozu i to u krivini ali si ipak bio duševan čovek.
Bio si strog ali pravičan, nemerljivo duhovit čovek, svojoj supruGi Tanji si grejao leđa i kad je trebalo i kad nije trebalo, i zimi i leti. Bio si pravi patriota (bez J), uvek si se borio za svoj narod i svoju otadžbinu i uvek si nosio samo Srbiju u srcu ali te ubiše dušmani, mamu im je**m pokvarenu !

Jedini životni greh ti beše kada si 31. februara 1958. godine u 2 i 30h noću zaboravio da isključiš Tanji sarmu na furuni ali mi forumaši te najbolje razumemo, zapričao si se s nama na forumu i zato su Tanji izgorele sarme. Ali čak i Tanja ti je taj greh iz mladosti oprostila iako ti nedelju dana posle greha nije dozvoljavala da joj greješ leđa.
Z bolom u srcu i levom bubregu (od onog tvog forumskog pandurskog pendreka onomad) tvoj brat i prijatelj KOLEGA IVAN.
I što bi tvoja braća informatičari rekli:
U IME OCA, I SINA, I SVETOGA DUHA, ENTER !