zvoncica_vila

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Hvala. Nije bilo otpadaka, torta je plazma. :D A kuma mi uveličala crtež na kopir aparatu, u nekoliko primeraka. Pa sam ja jedan iskoristila, stavila na poslužaonik stranu koja je štampana na dole, i na neštampanu stranu izručila masu. Kada sam lepo poravnala, okrenula poslužaonik na kartonsku tacnu, i eto rezultata.
    auuuuuuuuu pa hvala ti na ovakvom komplimentu ali ja o svojim tortama i nemam bas neko misljenje uvijek mi je sve onako,vise se odusevim tudjim tortama
    Da budem iskrena nikad nisam ni probala. Veruj mi na rec, lakse mi da uvijem na ruke.
    Hvala Zvoncice. Ne znam da li ste videli odgovor za travu, postavila sam ga ispod slike sa strumpfovima posto su me jos neki za to pitali ali evo napisacu Vam i ovde. Travu sam radila špricem sa nastavkom br. 233, ima puno sitnih rupica. I bitno je da šlag bude čvršće umućen. Radite kratkim potezima odozdo na gore. Pozdrav! z:poz:
    Poštovana,

    Udruzenje ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša poziva Vas na Medjunarodno „Takmicenje u pripremanju torti i kolaca Niš 2012”. Poslastičarske radnje, učenici ugostiteljskih škola, ljubitelji pripremanja torti i kolača prikazaće svoju veštinu i znanje 14. 2. 2012. godine u Nisu.
    Prijavljivanje kandidata traje do 5. 2. 2012. na adresu Udruzenja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša, Branka Krsmanović br 3, Niš' elektronskom poštom: udruzenjeutp@open.telekom.rs, kao i putem telefona 065/40-65-77
    Takmičenje počinje predajom radova od 11 – 13 h. Nakon toga od 13 - 14 h radove će ocenjivati stručni ziri.
    Svečano otvaranje manifestacije planirano je u 14 h kada će biti proglašena imena najboljih. Ideja organizatora je da po proglašenju i uručenju nagrada, svi izlozeni proizvodi budu deo aukcije, a novac prikupljen na aukciji biće uplaćen na ziro račun korisnika kojima je najpotrebniji.
    Kontakt osoba je Predsednik Zoran Mirašević,
    Nisam te zaboravila. Samo sam malo u gužvi, a i u nekom ne baš sjajnom raspoloženju. Pišem ti ovih dana, po dogovoru.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top