Sara_

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Svakako je obaveza ali mislim da sam sposobna da se izborim. Ali dosađivalo bi mače Gizmu a Milica mačetu pa ćemo ipak da sačekamo bar do proleća. A Bili je jakoo brzo skontao za šta služi "noša" sa posipom, to moramo da ti se pohvalimo. :D
    Da, imamo mačora u radnji ali ja sam razmišljala o jednom mačetu za kuću, da nauči Milicu da ne može da maltretira kako koga hoće... A Dejan mi verovatno ne bi ni dao mače, sve da ugine gladno na ulici! It's that bad.
    Da, mislim za macu. :( A i Antihrist ih ne bi razdvajao a ja bih sa mimi's dad morala da se ubeđujem i objašnjavam i za jedno mače a 3 su već van svake pameti.
    Hvala na dobrodoslici. Tek danas je primetih, ne snalazim se bas najbolje ovde na forumu Krstarice:)
    Sasvim slučajno sam danas proverila mail, inače to jako retko radim... Onaj tvoj predlog je nemoguć, pitaj Micu zašto, upućena je do detalja. Ukratko, znamo se od ranije i reunion na Forumu nije protekao baš najbolje.
    Hvala ti... Stvarno je sjajna kuca!
    Ludica. A maženje će joj teško pasti!
    :rotf::rotf::rotf:
    Lepo što ti se svi]a mašna koju sam "natakla" Doni (mi je zovemo i Milica... pogodi zašto ;):per:), ali još više me raduje što ti se sviđa moj šašavi džukac! :D
    Hvala... i tvoja Sara je izuzetno lep pas
    Da ne spamujemo više Milinu temu, nisam u kontaktu s njima, niti sa ih viđala ili čula nešto o njima, ne šetamo više tuda gde smo se sretali a i ne krećemo se u istim krugovima... Mogu da se raspitam pošto je KV ipak relativno malo i mi, čaršijani, se uglavnom znamo makar iz viđenja pa ako nešto saznam, javljam! :cao:
    :cao: Kako je matora slatkica? Cmokni je u naše ime! (Sigurna sam da bi je i Gizmo pozdravio, uvek su mu se sviđale visoke devojke-bio je jedno vreme smrtno zaljubljen u jednu rotvajlerku :dash:)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back