cilence

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Pravo da ti kazem nisu bas jeftine kutija je oko 700 din a tacna oko 300 plus postarina pa ti vidi a naziv profila je Ukrasne Kutije
    Ako ti nije teško napiši mi broj ili kako da ih madjem na fb. Može uvek da zatreba, ja mahom poklanjam torte pa bi bilo lepo, ako nisu previše skupe, da ponekad spakujem u tako lepu kutiju. Posebno mi se dopada što je poklopac odvojen jer visoke totre (mislim kad su još i figurice tu) nemoguće je polopiti kutiju.
    Cile malo sam ti pokvarila recept sa ovim grilijažom. Probaj da vidiš kako je loše! Hvala za bonicu devojčice.
    Mozes li da mi das kontakt za ove divne kutije za torte? Koja je cena?

Stigli mi obruci iz Cacka, nisu od debljeg lima, nego onog tanjeg belog sto se sija...Cini mi se da su dobri...
    Hvala majstore, tu imam - rekoh sve ih imam, sad ću da dodam i verijaciju na tu temu :cmok:
    Hvala ti Cilence i za pohvale i za recept. :cmok:
    Torta je ukusna jedino sam ja zeznula sa filom pa mi nije bilo dovoljno. No to se da ispraviti drugi put. Zapravo terebam raditi kore u manjem plehu ili jednu manje i biće sve OK. Što se tiče teget boje to je barvalova gum pasta plus baš teget plava ali sam je ja malo posvetlila mešanjem sa belom bojom.
    hvala dušo :).Baš mi je nekako lako išla.Valjda to zavisi i kome pravim:Akos u nede dobre duše, to ide bez problema.Kad je za neke baksuze, ne znam koji maler za malerom potera
    ajooj pa hvala ti!:) ima ovde vas par ljudi zbog kojih def. vredi obitavati :D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back