Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hvala Sneki! Imam mnogo bespotrebnih obaveza koje su mi nametnute pa ne stignem da postavim sliku a i mm odmah pita " jel se ti to opet hvališ preko foruma kad postavljaš slike". Posle se ubije od smeha što me tako pecne!
draga sneki hvala puno...ma ja sam to prvi put radila sa spricem pa sam napravila samo malo ganacha (i to sam orvi put pravila) pa nisam ni znala koja kolicina, kako ce da ispadne...jos sam na svakom razlicito stavljala i punila ih i nije bilo dovoljno krema na kraju))
jedva sam je sinoc naterala,reko aman zeno pokvarice se torta,dzabe nam posle i dekoracija i sve,treba jos da se potrujemo(ne mislim bukvalno).skida ono i suze roni!!!!sasava zena
Mogu da se pohvalim da ih je za vikend bilo 10 komada, sto je za mene bas mnooooogo..
Zmu je bio tu i bavio se decom, ali kad je on na putu ne prihvatam toliko..Znaju se prioriteti