unchi

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Pravim u petak jednu,sa malinama,cokolada slag nista specijalno....pa to cu i uraditi,fino ga zamolim...:D
    Eeeeeeee nista,tu sam kuci pa cu sada do grada,idem malo da se ponovim,red bi bio...hehehe.
    A ti draga?
    Znaci, nema drugog nacina nego kupovan bordo, pa malo razblaziti bjelom? Ja nikako nisam mogla u glavi skontati sta sa crvenom da pomjesam, plava daje ljubicastu, braon ili malo crne opet je nesto sasvim deseto...
    Hvala Una,
    Iskreno da kazem nisam ljubitelj zlatne boje na tortama ali tako mi doslo... ovo e bila torta zamoju slavu i htjela sam je dobro nacifrati karnerima, ruzama.... svacim i isprskati skroz onom zlatnom... ... htjela sam pravu, nasu kic tortu ;) ...srecom nisam imala vremena da se puno zabusavam pa sam ovo na brzinu nafaldala i uretko zamutila boju :)
    Mutilice za gorenje možeš naručiti u NS-u Puškinova 9a, tu im je neki servis za male aparate i delove. Broj tel je 021/542261. nisam znala da li smem na forum da to napišem pa sam za svaki slučaj private ;).
    ma kakvo smaranje:),samo se ti javi.Nismo se pošteno ispričale od kada ste se vratili s godisnjeg.
    Ma ja sam ti svakakva nikakva,znaš i sama da kod nas sve nekako visi u zraku pa mi nije do ničega:(.
    Za čavrljanje s tobom sam uvijek raspoložena:)))
    Ljubi pseto i pozzzz muža i javi se :)))
    sajt je odličan i dostava je mala:))),biraj pa piši šta treba:)))
    I hvala što si me se sjetila:)):*
    Hvala:) a sada da ne bude da odmah uzvracam ali tvoje torte su predivne, savrsene, prepoznatljive, sva naj:)
    Izvinjavam se sto sam pogresila. Ustvari nisam ni znala da takva tema postojiali sada znam :) Hvala Unchi
    Oduševila si me svojim figuricama Sarah Key!! Fenomenalne su!! Imaš li možda (ili bi bila voljna) napraviti tutorial za njih? Nemoj se smijati, ali htjela bih mami napraviti tortu s takvim figuricama, kad sam bila mala ona mi je skupljala sličice i mijenjala se na poslu za one koje su nam nedostajale :D
    Hvala Una...to su mi prvi...jedino mi nisu mogli biti skroz pokriveni jer su bili premali,a razlog je sto je drugarica kupila smesu dr oetker i napravila kod kuce a ja ih samo ukrasila....Tako da nisam mogla ni da ih izravnam ni da ih lepo pokrijem....ali dobro...to je ionako bilo za njenog sina...Inace ne znam ni koliko se oni naplacuju? Ali umrla sam od dekoracije...meni se licno ovi sa zubima ne svidjaju ali je ona tako trazila....
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back