RiRi11

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Pa ja nemam ni sliku ni nista, a jos malo pa cu da izbrisem profil...cim provalim kako to da uradim:lol:
    Meni samo Shibby (i ostali likovi od pre) a Andjela mi ne nedostaje uopste...ona me stalno nervirala...:P
    :lol: Nama jednom profesorka rekla da kad bi zapalila sibicu u ucionici, da bi raznela celu skolu zbog "puskica":lol:
    Kako ti crko?:( Kad ce sahana?:mrgreen: Video sam, bas si kjut!:cmok:

I ya tebe...:zag:
    Ne bih sad bas da listam sta ja smatram da mi fali. Jednostavno smatram da je samokriticnost mnogo zdraviji i korisniji odnos prema sebi...
    rekao sam mozda u smislu moze, a i ne mora biti jer si ti prva osoba sa kojom sam raspravljao o tome, zaista ne znam kako ljudi gledaju na to.

daleko sam ti ja od narcisa samo da znas... ;)
    ma koji crni fotoshop, samo sam lepo ispao tj. zubi su mi lepo ispali. Inace su ko ciganska taraba, nijedan nije na svom mestu... :lol: mozda mi je osmeh lep, ali zubi po sebi nisu.

I naravno da se nisam pokacio ni sa kim, boze sacuvaj. Majka priroda me zajebala... :mrgreen:
    xax.. :lol: da, da jest' to je Sara, shecer mali... inace u forumashkim krugovima poznata kao shushu! ;)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back