Lacibg

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• POZDRAV OD BELOG ANDJELA,SRETNO BADNJE VECE I HRISTOS SE RODI.JEDNO PITANJE.ZASTO JE SVAKA PORUKA MODERISANA.HVALA
    A da, nije ni njemu lako bez lekova. Baš ne bira, mislio sam da ima brojne obožavatelje, čudi me da se mene setio. :D
    Ccccc... šta sve nećemo videti na Netu. :)
    :hvala::bye:
    Zdravo. Vidim i kod mene si nešto brisao, ne treba ni da pitam šta ako je rečo onoj nesreći Vajshauptu, ili nekom sličnom zgubidanu. :D Pozdrav.
    ok,shvatam o cemu je rec.Laci-tebi puno hvala...Ti svoj "posao"zaista radis kako treba.Puno te pozdravljam
    lacibg mozes li mi reci koju si poruku obrisao i sta je u njoj pisalo...mozes mi poslati privatnu poruku...bio bih ti zahvalan
    Da li bi ste mogli da izbrisete moju poruku na oglasima/telefoni posto sam prodao telefon i ne bi voleo vise da me uznemiraju oko toga?
    hvala i srecna nova godina
    Mom dragom, i nikad prežaljenom forumskom prijatelju Laciju srećnu novu 2009. godinu i da počiva u miru, slozi i veselju želi njegov bratanac od šuraka pašenoga na sestrića od jetrvinog brata od muške tetke KOLEGA IVAN. z:mrgreen:

Laci, bio si mLogo dobar čovek, svi smo te voleli i nikada te nećemo zaboraviti i prežaliti. Uvek si uspeo da nas nasmeješ na forumu, pa čak i kad bi se naljutio i nekog forumaša opomenuo, kaznio ili banovao mi smo te razumeli i to ti praštali jer smo znali da si bio nervozan ili izazvan ali u duši si bio dobar čovek i moderator. Uvek kad sam ti tražio doze ti si mi ih davao, ponekad i duple iako si znao da kad primim dnevnu dozu postajem još luđi nego što sam bio pre doze. Jesi se rodio u vozu i to u krivini ali si ipak bio duševan čovek.

Bio si strog ali pravičan, nemerljivo duhovit čovek, svojoj supruGi Tanji si grejao leđa i kad je trebalo i kad nije trebalo, i zimi i leti. Bio si pravi patriota (bez J), uvek si se borio za svoj narod i svoju otadžbinu i uvek si nosio samo Srbiju u srcu ali te ubiše dušmani, mamu im je**m pokvarenu ! z:lol: Jedini životni greh ti beše kada si 31. februara 1958. godine u 2 i 30h noću zaboravio da isključiš Tanji sarmu na furuni ali mi forumaši te najbolje razumemo, zapričao si se s nama na forumu i zato su Tanji izgorele sarme. Ali čak i Tanja ti je taj greh iz mladosti oprostila iako ti nedelju dana posle greha nije dozvoljavala da joj greješ leđa.

Z bolom u srcu i levom bubregu (od onog tvog forumskog pandurskog pendreka onomad) tvoj brat i prijatelj KOLEGA IVAN.

I što bi tvoja braća informatičari rekli:

U IME OCA, I SINA, I SVETOGA DUHA, ENTER ! :pop: :pop2: :pop3:

:hahaha: :mrgreen: :lol:
    mom dragom laciju mojoj generaciji hvala za prethodnu godinu..i puno zdravlja i ljubavi u ovoj koja nam stize
    laci sreco i generacijo..eno pazdrkan trazi nekog moda ima covek muku..ako si tu ljubi te tvoja drugarica..vidi sta ga toliko sekira
    postovani,razlog mojih vulgarnih poruka je iz veoma ozbiljnih razloga,posmatrajuci kako cete reagovati na poruke,jer smatram da poruke mogu da ozbiljno naskode ,na vasem forumu je izasle uvredljive poruke za moju prijateljicu ivanu gak,pa bi vas zamolila da to uklonite jer devojka studira zurnalistiku i te poruke mogu ozbiljno da joj naskode,sto smatram da vam nije u interesu jer internet nije stvoren da bi se slale uvredljive poruke,ja sam licno bila pozitivno iznenajdena kada ste odbili sve one moje tendeciozno poslate poruke,i smatram da ste pravilno postupili,kao sto ocekujem da i poruke uvredljivog karaktera o ivani gak uklonite,jer moje vulgarene nisu nista manje od ovih poruka koje su upucene mojoj prijateljici ivani gak,pozdrav i ocekujem razumevanje da cete pravilono postupiti
    De si Laci moderator,
    pozdravio te Veliki Kombinator,
    mislim Veliki Manipulator. :lol:
    Deluješ na više foruma,
    u kafani ločeš džina i ruma.
    U kafani praviš dernek,
    ispod kafane vadiš pendrek
    jer forumaši često znaju
    mnogo da nerviraju,
    al kad nakupiš golemu nervozu,
    davaj meni jednu dozu
    meni će doza dobro doći
    a tebi će nervoza proći. :hahaha:

Brige tebe ovde more,
    šalješ ljude na odmore
    a kad naprave veliko "trenje"
    šalješ ih i na "hlađenje".
    Kad naprave teže s*anje,
    šalješ ih na bolovanje.
    Lečih ih ti od bolova,
    pendrekom sa puno olova. :rotf:

Deliš žute i crvene kartone
    ko novogodišnje balone,
    žute kartone daješ demokratama
    a crvene patriotama.
    A kad podeliš kartone i bolovanje,
    odma odeš ti kod Tanje,
    da joj noću greješ leđa
    i da vadiš budalu ko d boj Peđa.

Mislim, nemo se ljutiš. :hahaha: :hahaha: :hahaha:
    poz druze..mozes li onu moju temu za Nike patike da vratis kao lepljivu? :D
    stalno je "in"..a glupo mi da pisem "aktuelno" svaki put kad padne malo..:/
    hahahaha videla sam..ovi u kafani ce da popadaju u nesvest..ma i nece..bilo je i goreg seksa..hahaha
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back